Zavřít reklamu

Ligthroom

Lightroom je jedním z mnoha programů sady Adobe. Kromě komplexnější verze pro stolní počítače má také speciálně vytvořenou mobilní aplikaci, která se skvěle hodí na cesty. Tato výkonná aplikace poskytuje uživatelům pokročilé funkce pro úpravu fotografií nejen na sociální sítě. Lightroom nabízí samozřejmě i komplexnější nástroje pro úpravu fotografií, zároveň ale poskytuje snadné ovládání a přehledné uživatelské rozhraní i pro začátečníky. V základu je navíc zcela zdarma, a pro běžné používání vám jeho bezplatná verze bohatě postačí. Předvolby Lightroom také umožňují ukládat, kopírovat a vkládat stejné funkce úprav do dávky obsahu, což je skvělý způsob, jak dosáhnout přehledného a konzistentního vzhledu veškerého obsahu.

Lightroom stáhnete zde.

Canva

Canva je online nástroj pro základní grafické práce a částečně bezplatná aplikace pro úpravu fotografií, která vám pomůže vytvořit vysoce kvalitní zdroje pro sociální média, webové stránky, e-knihy, prezentace, pozvánky a další. Často je – nikoliv ve zlém – popisována jako nástroj pro grafický design pro lidi, kteří o grafickém designu nic nevědí. Aplikace se může pochlubit přehledným uživatelským rozhraním a snadným používáním, a pro běžné, základní použití si jistě vystačíte s bezplatnou variantou.

Aplikaci Canva stáhnete bezplatně zde.

Pixlr

Pixlr je další aplikace pro úpravu fotografií s mnoha funkcemi pro sociální sítě. Jedná se o bezplatnou aplikaci pro úpravu fotografií, ale má také placenou verzi založenou na předplatném s více funkcemi. Má přehledné rozhraní a snadno se používá, takže je ideální pro provádění rychlých a snadných úprav fotografií. Aplikace má také široký výběr filtrů, gifů a samolepek, což vám umožní přizpůsobit si obrázky a vytvářet působivý vizuální obsah.

Aplikaci Pixlr stáhnete bezplatně zde.

Afterlight

Afterlight je další aplikací, která nabízí jak základní funkce pro méně zkušené uživatele nebo rychlé úpravy, tak i komplexní nástroje a postupy pro sofistikovanější úpravy a vylepšení fotografií nejen pro sociální sítě. Kromě základních funkcí nabízí Afterlight také složitější editační funkce, jako je možnost přidávat vrstvy, křivky a selektivní odstíny. Jejich používání může být složitější, ale vyplatí se jim porozumět.

Aplikaci Afterlight stáhnete bezplatně zde.

Focos

Pokud hledáte aplikace, která vám spíše než s fantastickými efekty, GIFy a samolepkami pomůže simulovat tradiční focení, můžete sáhnout po Focos. Focos je výkonná aplikace plná nástrojů pro úpravu fotografií. Díky jejím funkcím na úrovni digitálních zrcadlovek můžete své portréty povýšit na vyšší úroveň. Pomocí této aplikace můžete simulovat funkce klasického fotoaparátu.

Aplikaci Focos stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.