Ahoj, stáhl jsem si aplikaci Rocket, pro její funkčnost je potřeba ji přidat v Předvolbách systému -> Soukromí -> Zpřístupnění. Tato a ani jiná aplikace mi tam nelze přidat. Mám to odemknuté a povolené změny, jsem jediný uživatel Macu (správce). Napadá mě že je to třeba ESETem že to blokuje? Ale nic se nenapíše, dám přidat aplikaci, okno zmizí, ale aplikace se v seznamu neukáže. Zkoušel jsem restart Macu, MacOS mám nedávno nově přeinstalovaný.
Mám úplne rovnaký problém ale s inou aplikáciou. Jednoducho v sprístupnení neukazuje žiadne aplikácie ani sa žiadne nedaju pridať.
Tak jsem se dohledal, že pokud souboru /Library/Application Support/com.apple.TCC/TCC.db všem práva na r/w, mělo by to fungovat. Soubor je chráněný a jednoduchým způsobem nelze změnit, tak se na to musí v terminálu, jenže tam taky nemám přístup k souboru, řešením je přidání aplikace Terminál do seznamu "Plný přístup k disku" což zase nejde, takže je to komedie tohle to všechno. Nejde to více lidem, kteří mají MacOs Mojave. Třeba to vyřeší v příští aktualizaci.