Ahoj potrebovala bych poradit mam Iphone 8plus a uz tak mesic mi nejde prihlasit na messenger, restartovala jsem telefon, dala do puvodniho nastaveni , a i tak se mi tam porad ukazuje pozadani emailu a hesla : chyba pri prihlaseni doslo k neocekavane chybe, zkuste pozdeji, a to stejne i na facebooku uz si opravdu nevim rady.
Ahoj, mám úplně ten samí problém. Vůbec nevím co s tím, dala jsem mobil do továrního nastavení a stále nic. Furt to samé, zkoušela jsem se přihlásit i na jiném zařízení abych zjistila, jestli není chyba v mém mobilu a bohužel, jew chyba v účtě. Také nevcím co s tím, stáhla jsem si facebook lite a messenger lite, sice to není ono, ale aspoň něco, než nic. A na lite aplikacích mi to funguje,tak bohužel jediné co mi pomohlo, stáhnout lite aplikace 🙁
Zdravim, mam stejny problem, na Iphone 11 Pro mi nejedou asi uz tyden appky Facebook ani Messenger, na pc pres web se normalne prihlasim..
Na appkach pise: chyba pri prihlaseni, doslo k neocekavane chybe..
appky nekolkrat smazany a instal...Vi nekdo neco prosim?? cekat na opravu od Facebooku??
Mne jž vyše mesiaca nechodia oznamneia na ipade zninytaframu, pričom je mam zapnuté aj v nastaveniach aj v apke, iphone všetkomok, mam ten pocit že facebook ide do .......
Mne už vyše mesiaca nechodia oznamenie na ipade z instagramu, pričom je mam zapnuté aj v nastaveniach aj v apke, iphone všetko ok, mam ten pocit že facebook ide do .......
Dobrý deň, podarilo sa vam ten problem nejako vyriešiť? Keďže momentálne mám stejny problem
Dobrý den mám úplně stejný problém taky mi to píše že došlo k neočekávané chybě podařilo se to už někomu vyřešit? Restartování telefonu vymazání aplikace ani nic podobného nefunguje :/
Taky stejný problém. V minulosti se mi to už několikrát stalo ale po několika dnech se to zázračně spustilo. Teď nic. Mám jet na dovolenou, tak nervím že nebudu mít spojení ^^
Zkusila jsem různě nainstalovat all in one messenger na pc a Dual messenger na mobil a asi nakonec pomohlo změnit heslo...teď už se mi konečně podařilo přihlásit.