Dobrý den, rád bych se pochlubil, vydal jsem novou aplikaci, která určitě zabaví celou Vaši rodinu. Jedná se o aplikaci, kterou určitě znáte. Dotýčný si napíše kamarádovi na papír jméno a kamarád mu říká indície podle kterých se dostane ke správnému výsledku. Poprosil bych Vás, aby jste mi dali zpětné info, jak se Vám hra líbí. Děkuji https://itunes.apple.com/us/app/guess-who-i-am/id1424246763?l=cs&ls=1&mt=8
Ahoj přátelé,
dovolte abych se také pochlubil 🙂 vydal jsem balíček stickerů pro iMessage s tématikou ČSSR.
Doporučuji zkusit nový iMessage editor v iOS 12. Skvěle se dá nově pracovat se samolepkami a dají se tak tvořit pěkné koláže.
Mám v plánu vydat každý týden update s novým stickerem 🙂 (bez nutnosti dokupovat další obsah).Rád bych také o vaše zpětné info a možná i doporučení co by sa Vám libilo zpracovat jako další sticker by bylo fajn 🙂
Díky!
Zdravím, moje aplikace získala zcela nový design a funkce. Nyní můžete vytvářet vlastní kategorie a hrát s přáteli. Je optimalizována pro iOS 12. Budu rád, když mi napíšete, co se Vám líbí případně co zlepšit.
https://itunes.apple.com/us/app/guess-who-i-am/id1424246763?mt=8
Vždyť to je ve vývoji aplikací, myslel jsem, že letemsvětemapplem je rád, když někdo ze čtenářů má "blíže" k applu.
daja20 píše:
Vždyť to je ve vývoji aplikací, myslel jsem, že letemsvětemapplem je rád, když někdo ze čtenářů má "blíže" k applu.Děláte si zde reklamu na produkt, na kterém vyděláváte peníze. LSA je společnost která za tyto stránky platí peníze. To je stejné jako když si sem dá třeba Alza nebo kdokoli jiný reklamu na své produkty a platí za to LSA peníze. Pozor na to. Kdyby si toho někdo z LSA všiml tak by po soudním sporu z vás dostal pěkné peníze. Bylo by dobré aby jste to prokonzultoval s nějakým právníkem.
Chlapci klid nebojte se 🙂 zadne penize za to nikdo chtit nebude 🙂 Jsme radi ze se pochlubite. Roman - Majitel
Děkuji moc. Ale kdyby byl problém, tak příspěvek klidně smažu.
Neee rozhodně je to v pořádku. Propagujete svůj výtvor který jste udělali spíše jako hobby projekt. Nepropagujete nějaký svůj eshop nebo tak 🙂