Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: watchOS 6 (Beta) – chyba! :( #12157

    VYŘEŠENO!!!

    Dva dny testování a neustálých nových synchronizací, ale mám to a vše funguje jak má (tím nemyslím drobné bugy v beta verzi). 🙂

    Řešení je trochu bolestné, ale je to daň za znovu zprovoznění.
    Pokud máte stejný problém jako já (viz víše) tak jediným opravdu funkčním řešením je zdá se úplně smazat telefon do továrního nastavení s iOS 13 (přijdete o nějaká data, ale pokud máte většinu na iCloud a zalohované tak to tolik bolet nebude).
    iPhone jsem po smazání pro jistotu ponechal v angličtině s regionem amerika. Každopádně iPhone dejte jako nový neobnovujte ze zálohy! Jakmile se iPhone rozjede tak můžete hned provést nastavení - synchronizaci i watchek s watchOS 6. Rychlost synchronizace se zkrátila zhruba na polovinu a watchky už jde normálně používat. Veškeré app fungují. Ciferníky lze synchronizovat s app v telefonu a hodinkám už nevadí ani jejich vypnutí a znovu zaplnutí. Jakmile je vše nastavené tak můžete v iPhone i watchkach změnit region na Česko a jazyk Čeština.

    Vše funguje! 🙂

    Odpověď: Aplikace Hudba – problém #4648

    Mám úplně stejný problém s padající aplikaci HUDBA a to hned při jakémkoliv pokusu o přehrání jakékoliv písničky nebo snaze o zobrazení playlistů.
    Zkoušel jsem přehrání z iOS 10 zpět na iOS 9.3.2 ale i čtvrtou veřejnou betu iOS 9.3.3. Apple music stále nejde používat a app Hudba vždy spadne. Řešení problému jsem nenašel. 🙁 Obnovu iPhonu jsem zkoušel jak ze zálohy iTunes tak i iCloudu. Nějaké nápady?

.