Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Budoucnost MacBooku Air #7910

    Záleží, jaké máš na ten počítač požadavky a budget. Já používám Aira na klasickou kancelářskou práci + internet a v tomto segmentu stále pro mě top. Displej nestíhá na nové retiny, ale když nebudeš srovnávat vedle sebe, tak ti špatný nepřijde. Baterie stále top, nemá problém zvládnout celý den bez zásuvky. V náročnějším použití už mu trochu dochází výkon, ale nouzově se na tom dá i cokoliv nastříhat atd, takže za mě je to stále pracant no. 1.

    Odpověď: Přechod z MM na trackpad #6829

    Posuvník se právě že neposunul z původní pozice opticky, ale funkčne ano. Nicnémě to vypadá že po posledním updatu macOS se to fixnulo, takže paráda.

    Odpověď: MacBook Air 13" #6999

    Žádná 2016 verze Airu neexistuje, je to jen přečíslená 2015 u které je zvýšená RAM v základu na 8GB.

    Odpověď: MAcbook Air – pomoc s výběrem #6938

    Pokud jde o baterii, reálná výdrž Airu je něco mězi 8-10 hodinami. Těch 12 hodin je spíš taková maximální možná výdrž při nízkém jasu a nenáročném použití. Air je fajn, na druhou stranu displej u PRO je jiná liga. Ještě je možnost koupit PRO 2015, takový kompromis mezi 2016 PRO a Airem. Budeš mít super displej a všechny porty.

    Odpověď: Výdrž baterie #6155

    Oka, chápu, budu teda brát těch 8 hodin jako standart. Díky

    Odpověď: Výdrž baterie #6151

    Právě že Mac mám většnou na práci, taková ta kancelářská klasika, maily, Pages a prohlížení webu, většinou tedy přes Chrome, dále používám celkem často Google Drive pro přístup k souborům a občas Adobe Acrobat pro tvorbua úpravy PDF, ale to je asi nejnáročnější činnost. Nemyslím si tedy, že by to byly věci, které by Maca tak moc stresovli. Jas mám tak nějak na 80%.

    Chápu že čas nabití se bude měnit v závislosti na použití, ale pokud Apple deklaruje 12 hodin, čekal byhc že po 100% nabití a při žádné činnosti bude počítadlo ukazovat 10+ hodin, a né pouze skoro 8.

.