Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: iPhone 5S – zakoupen před měsícem #6740

    Andrej Spodniak píše:
    Zdravím,

    Každý novodobý telefón sa vybíja dosť. Ja ho mám niekedy aj dvakrát do dňa nabíjačke. To keď ste na ňom 4 hodiny bez prestávky je pre Váš mobilný telefón veľmi namáhavé, a zabíja ho to. Pokiaľ máte nejaký počítač využívajte radšej ten, a takéto problémy mať nebudete. Môže to robiť - zapnuté aplikácie na pozadí, veľa aplikácií. To že nemáte Facebook a nemáte ani hry, neznamená že Vám iPhone vydrží 2 dni. Neviem čo si pod tým všetci predstavujete. Sú to telefóny, ktorý na svoj chod potrebujú elektrinu, a nieje jej málo. Skúste raz za čas aj vypnúť telefón. Povypínať všetky aplikácie na pozadí. iPhone vypnúť, a aspoň 5-10 minút do neho nešpárať, nehať na pokoji. Každého z nás by unavilo.

    Máte tu jeden článok, ktorý som našiel hneď čo som napísal "iphone sa často vybija" - http://mobilmania.azet.sk/clanok/95788/zasa-vybity-iphone-poradime-ako-z-baterie-dostat-maximum

    Tiež 4 hodiny môže byť Váš čistý odhad, čiže to nemusí byť pravda. Máte tam "od posledného nabitia" a tam máte čas.

    Uptade - Ja mám tiež 4 hodiny používania a 19 hodín pohotovostný stav. Čiže to je v poriadku. 5S nemajú taku kapacitu batérie.

    Snáď Vám to pomôže. Pokiaľ nie, kontaktujte ma.

    Upravené používateľom Andrej Spodniak, dňa 2.1 o 10:57

    Děkuji mnohokrát za příspěvek a omlouvám se, že jsem si myslel, že vydrží nějak extrémně dlouho.
    Telefon jsem vypnul na chvíli a pak zase zapl a celkem mu to i pomohlo 😀
    Po dnešním používání se zdá v pohodě a budu doufat, že se nestane opak 🙂
    Přeji hezký den 🙂

.