Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: ztráta fotek? #8304

    Neni začo aj tak som ti stými info nepomohol 🙁 Aj som si myslel, ja sa teda pokúsim ešte o tú poslednú nádej zavolať na podporu. Btw tiež sa už začínam pomaly zmierovať stým, že už svoje fotky nikdy neuvidím bohužial a to som si myslel že iPhone je aspoň na toľko dokonalý, že mi nedokáže vymazať z pevného disku fotky sám od seba alebo za to že som si dal spraviť zálohu len na iCloud.. Tak díky tiež za spoluprácu som rád že to neriešim sám a nemám ten problém len ja a dúfam, že sa na to zamerajú a opravia to nech sa to v budúcnosti nestáva :/ =)

    Odpověď: ztráta fotek? #8302

    Mám pocit, že môžeš kľudne upgradovať lebo hľadal som riešenia a nič akurát som skúsil aj dáke Recovery programy (niektoré mi nešli ani nainštalovať išlo mi Dr.Fone.wondershare.net) na vymazané súbory a nenašlo mi žiadne vymazané fotky ak chceš môžeš skúsiť dáke iné programy recovery ale mám pocit že výsledok bude rovnaký ako pri spomínanom.. 🙄 Nie nevolal som na Apple podporu vlastne áno na tu Slovenskú, hneď ako som zavolal spustila sa dáka odkazová služba v Slovenskom jazyku a hneď mi oznamilo že hovor bude v Angličtine tak hneď som sa na to vykašlal lebo neviem si predstaviť ako sa dorozumiem a vykokcem svôj problem ale vidím toto ako poslednú šancu takže nakoniec zavolám v pondelok asi ak chceš môžeš to skúsiť a dáš mi vedieť či ti pomohlo aspoň nebudem ja musieť volať možno vy v Česku máte v Češtine skús uvidíš =) A nakoniec zastavil si sa v iStyle? Myslím si skôr, že nebudú keďže aj môj brat robí v M:zone a povedal mi akurát že mám sa naučiť robiť zálohy, že je to moja chyba a keď by som sa prišiel spýtať osobne tak by mi vraj to isté povedali že mám zavolať na podporu a naučili robiť zálohu 😀 takže ak aj tam robia takýto ochotní zamestnanci ako v M:zone tak to asi nevyriešiš takýmto spôsobom ale vela šťastia.

    Odpověď: ztráta fotek? #8300

    Podobne aj mne sa to stalo na iOS 11 ako píšeš a ako vidím tak je to chyba na iCloudu a nie problem na kokrétnych modeloch... Ako to riešite? Nechýbajú vám tie fotky? Ako mám získať svoje fotky späť...?

    Odpověď: ztráta fotek? #8299

    Dobrý deň, presne tento istý problém sa stal aj mne 🙁 už od včera sa stým babrem a neviem nájsť žiadne riešenie kontaktoval som aj Apple pomocou chatu cez ich stránku oni ma poslali nech zavolám na Apple slovenskú podporu... Ja ako som mal zabratých 5GB icloudu tak od vtedy sa mi zastavila zaloha na icloud asi pred cca týždňom som si upgradol na 50GB icloud, začalo mi zálohovať, mal som okolo 4000 fotiek dokopy a zrazu už cez zalohovanie mi to ukazovalo 2900. Zistil som, že mi vymazalo všetke LIVE fotky od toho momentu ako sa mi prestalo predtým zálohovať iCloud celé tri mesiace potom som si všimol že zriedka mi zalohovalo fakt len zopár LIVE fotiek a iné už nie 🙁 Všetke screenshoty, videá mi zalohovalo tak ako malo len LIVE fotky mi povymazávalo z iPhonu a ani na iCloude ich nemám. Mne veľkosť fotiek ukazuje o 6 GB menej takže mám pocit že fotky už nikdy nebudem mať ale aspoň skúšam čo sa dá =( Stále niekto nevie nič o tomto probléme, ako postupuješ ďalej? Mám iPhone 7.

.