Zdravím řeším problém že mi nejdou přehrát videa ani fotky pokud nejsem na WiFi nebo na mobilním internetu. Projevuje se to tak že fotka se nezaostřuje a ukáže mi to maly vykřičník v kroužku. Video se taky nenačte a ani nespustí. Pokud jsem na internetu tak všechno funguje jak má. Ví někdo jak tento problém vyřešit. Já si totiž nevím rady. Děkuji za rady.
Asi máš zapnutou synchronizaci fotografií na iCloud a zapnuté “ponechat v iPhone v malém rozlišení”. Pak ti zůstávají jen náhledy v iPhone. Když jsi na internetu tak se ti přehrávají v plném rozlišení tak, ze se stahují z iCloud.
Tak ako napísal petriPhone a plus máš určite /ako sám píšeš/ v nastaveniach telefónu "mobilné" zakázané využitie mobilných dát celkovo, alebo iba konkrétne pri aplikácii "Fotky"... vtedy nedokáže iPhone získať plné rozlíšenie fotky, ani videa z úložiska iCloud a teda neprehrá video ani nezobrazí fotku v plnej kvalite. Zároveň ju v takom prípade neumožní ani zdielať/odoslať....
při stahování hry - musíte sledovat, existují hry, které budou pracovat pouze s internetem a to je ono...