Zdravím, zítra 27.10.2016 v 19:00 našeho času (10:00 kalifornského) začíná dlouho očekáváná konference "hello again". Dle dostupných informací ("drbů") by na této konferenci měly být představeny: nové MacBooky Pro, aktualizované Airy, Airpody, mluví se i stolní PC (tam to není tak jisté) + dle posledních spekulací by se měl udělat pořádek v MB. Jak sledovat živý přenos? a) Pokud máte Apple zařízení → http://www.apple.com/apple-events/october-2016/ b) Pomocí prohlížeče Microsoft Edge → http://www.apple.com/apple-events/october-2016/ c) Sledovat některý z webů, kde bude živý přísun informací Vice informací: [https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/10/22/cekat-od-rijnoveho-apple-eventu/" class="bbcode_url">]()https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/10/22/cekat-od-rijnoveho-apple-eventu/ Zajímáte se tuto konferenci? Těšíte se na nový HW?
Moje přání vypadá tak, že bude MacBook Air úplně stejnej jako je nyní a jen dostane retinu a oled panel, to je vše a budu spokojen 🙂
roman píše:
Moje přání vypadá tak, že bude MacBook Air úplně stejnej jako je nyní a jen dostane retinu a oled panel, to je vše a budu spokojen 🙂Bylo by to pěkné, troufnu si říct, že i skvělé. Myslím si, že se toto nestane, protože by Apple pohřbil MB Pro 13". Rozdíl mezi MB Pro 13" a Airem 13" není výkon (rozdíl tam je, ale ne výrazný), ale hlavně display. Mně by např. výkon Airu stačil, ale jeho display je pro mě neúnosný, a proto jsem "donucen" jít do Pro 13". To by samozřejmě znamenalo menší zisk pro californskou společenost. Tím by si podřezali nohy.
Ale jinak souhlasím, bylo by to pro mě nejspíš nejlepší řešení. 😉
Ten CPU z Air je naozaj slabota, na obyčajné úkony samozrejme stačí, ale myslím že ešte uniesť retinu s takým CPU by bolo riadne kafé, zväčšiť batériu, aby vydržal tak isto dlho.. to nieje len o jednej súčiastke..
Rád Tě vidím zpátky, MatoKRAL.
Těšís se? Čekáš na nový MB Pro?
Chlapi dejte si ty ikony k menum je to cool 🙂
MatoKRAL: presne tak! Som veľmi zvedavý ako sa to s Macmi bude uberať a teší ma, že sa dočkáme viac ako len HW upgradu, niekedy mám pocit, že sa potom MacBooky zanedbávajú, myslím, že je čo na trhu s notebookmi a celkovo počítačmi vylepšovať a hlavne dúfam, že sa nezabudne na Mac Pro, pretože ak áno, tak si opäť začnem myslieť, že sa na profesionálov zabúda...
majdy: Můžeš na sebe prosím nechat nějaký kontakt (např. e-mail)?
Potřeboval bych Ti napsat, ale SZ nefungují.Mne sa zdá že mi sz fungujú, minimálne už je skrytá celá tá chybová hláska.
Madex:
Tešil som sa, ale čakal domoch tak 3/4 roka dozadu, pred 1/2 roka som si kúpil MBP 15" 2015 mid, lebo už sa mi nechcelo čakať a staršiemu 13" 2013 pomali odchádzali súčiastky, a končila mi záruka tak som ho tesne pred zárukou dal trochu poopravovať a predal a potreboval som hneď nový MB, keby počkám na konferenciu, tak by som bol len naštvaný že pól roka by som fungoval na frajerkinom MBA... a pre mňa osobne asi nové MB moc toho neprinesú, skor by som bol rád za nový imac, keďže už budem od budúceho roku v jednom dome bívať a nebudem sa stále ťahať preč, takže konečne iMac + MB alebo MBA 😉
Čo som mal iMac 2009 s SSD, tak jeho starý CPU 2jadro bolo silnejšie ako z môjho MBP 13" s retina.. takže sa teším na 3 násobný výkon oproti 15" 2015 k iMacu 2016 🙂MatoKRAL píše:
Mne sa zdá že mi sz fungujú, minimálne už je skrytá celá tá chybová hláska.
Madex:
Tešil som sa, ale čakal domoch tak 3/4 roka dozadu, pred 1/2 roka som si kúpil MBP 15" 2015 mid, lebo už sa mi nechcelo čakať a staršiemu 13" 2013 pomali odchádzali súčiastky, a končila mi záruka tak som ho tesne pred zárukou dal trochu poopravovať a predal a potreboval som hneď nový MB, keby počkám na konferenciu, tak by som bol len naštvaný že pól roka by som fungoval na frajerkinom MBA... a pre mňa osobne asi nové MB moc toho neprinesú, skor by som bol rád za nový imac, keďže už budem od budúceho roku v jednom dome bívať a nebudem sa stále ťahať preč, takže konečne iMac + MB alebo MBA 😉
Čo som mal iMac 2009 s SSD, tak jeho starý CPU 2jadro bolo silnejšie ako z môjho MBP 13" s retina.. takže sa teším na 3 násobný výkon oproti 15" 2015 k iMacu 2016 🙂Možná si mě pamatuješ z tématu: "Výběr - MacBook". Zkraje 7.měsíce jsme tam vybírali nový MB pro mě. Pamatuješ? No, zatím se držím "zuby nehty", protože už bych si chtěl MB koupit. Svědomí říká (mimochodem 4 měsíce) : "Nekupuj stávácí model a počkej na nový, snad i lepší." Zatím odolávám, ale né na dlouho.
Madex píše:
majdy: Můžeš na sebe prosím nechat nějaký kontakt (např. e-mail)?
Potřeboval bych Ti napsat, ale SZ nefungují.Áno, napíš sem: (tu bol môj mail).
Áno môžeš počkať, v prípade že by som vedel že nebudem potrebovať mac 4 mesiace, tiež by som čakal, lebo aj tak padnú ceny, aj budu nové funkcie.. Ale v podstate pre mňa nejaké nové blbostičky, ako panel s meniacimi možnosťami, alebo tenšia hrubka, USB-C, aťd. nemajú žiadny význam.. A nemám problém s peniazmi, že by som keď vyjde niečo riadne predal túto 2015 a kupil 2016. Ja som písal k tvojej situácií, nie mojej..
MatoKRAL píše:
Áno môžeš počkať, v prípade že by som vedel že nebudem potrebovať mac 4 mesiace, tiež by som čakal, lebo aj tak padnú ceny, aj budu nové funkcie.. Ale v podstate pre mňa nejaké nové blbostičky, ako panel s meniacimi možnosťami, alebo tenšia hrubka, USB-C, aťd. nemajú žiadny význam.. A nemám problém s peniazmi, že by som keď vyjde niečo riadne predal túto 2015 a kupil 2016. Ja som písal k tvojej situácií, nie mojej..Já Ti nic nevyčítám. Naopak, jsem rád za každou radu. Pouze jsem se zmínil, že se na MB těším.
Tak co, jste ready? Za cca hodinu začínáme!
prvy dojem z prezentacie, ze nič horšie som zatial nevidel.. Predstaviť 1 produkt a predstavovať ho 1:20hod katastrofa.. Keby aspoň ten iMac, Mac Pro..