Čauko, co kupujete letos na Vánoce fanouškům Applu? Dejte nějaké nápady prosím
thunderbolt diplay 5K ak vyjde napr. je super darček, ktorý by som s radosťou prijal, alebo iP7+, iPad Pro 13. Ale určite ak za menej peňazí by som dal asi:
magic mouse
magic keyboard
púzdro na mac/iPad/iPhone od twelvesouth alebo inej značky, napr. grovemade.
držiak, stojan na mac, dock iPhone/iPad
Možno nejaký soft (alebo itunes gift card)
Poteší sa určite niekto aj za apple nálepky, alebo náramok, tričko, mikinu s jobsom/apple logom (viem aj zohnať takéto niečo, mne kúpili rodičia tričko s jobsom v apple logu 😀 )
možno ma ešte napadlo k macu nejaký kábel z thunderboltu, (napr na vga, hdmi-MBA, alebo ethernet-často by sa zišiel, lebo nie na celom dome je dobrá wi-fi.)no bylo by toho vážně hodně 😆 😆
realně to budou 2 nové iPad mini (4 generace) pro děti, kterým už staré ipady (1 gen.) opravdu nedostačují.
manželce Apple Watche a nějaký velmi pěkný řemínek (asi Incipio Reese Double Wrap nebo podobný)já se rozhoduji nad iPhonem 7čkou nebo Mac Mini do pracovny 🙂
určitě ale přijde dok pro Macbook, který by nahradil hromadu adaptérů pro USB-C 😀
ElvisEK píše:
no bylo by toho vážně hodně 😆 😆realně to budou 2 nové iPad mini (4 generace) pro děti, kterým už staré ipady (1 gen.) opravdu nedostačují.
manželce Apple Watche a nějaký velmi pěkný řemínek (asi Incipio Reese Double Wrap nebo podobný)já se rozhoduji nad iPhonem 7čkou nebo Mac Mini do pracovny 🙂
určitě ale přijde dok pro Macbook, který by nahradil hromadu adaptérů pro USB-C 😀
Aha. A ty kradeš nebo jak to mám chápat. 😀
😆 alee, na ipady pro kluky se složí celá rodina, AW pro manželku půjde z "šetřící" kapsy a jelikož dok ještě nemam vybraný, tak netuším, co za něj :))) a ten mac mini chci určite starší (Late 2012), kde je možnost upgradu 🙂