Zdravím všechny uživatele homepodů!
Rád bych se zeptal na vaše názory a postřehy.
Vlastním homepod 1.gen (velký). Co mě hned po zakoupení zaskočilo, byla především odezva. Pomalejší odezvu siri bych chápal, ale pomalou odezvu přehrávání hudby nebo jiného obsahu z telefonu nebo televize nerozumím. Jak může apple přímo deklarovat, že může homepod být použitelný např. Při přehrávání filmů? Vždyť zvuk je opožděný oproti obrazu o xx sekund. To stejné pokud přehrávám obsah z macbooku. Nebo když poustim hudbu ze Spotify, tak preskoceni písničky zabere x sekund, ovládání hlasitosti má zpoždění. Podotýkám, že jedeme na 5ghz pásmu, tak bych čekal, že bude latence lepší. Ale není. Tohle mi přišlo zprvu strašně zoufalé. Je to tím, že nemám Apple TV? S ni to funguje dobře? Zkoušel jsem jiné reproduktory jako například b&o Beoplay A9 nebo jiný Beoplay a tam bylo všechno naprosto okamžitě. Nepoznal jsem zpoždění.
Na druhou stranu po posledním updatu homepodu mi přijde vše o dost svižnější a rychlejší odezva. Pořád to není ono. Ale už jen to, že takový update přišel o X let později o něčem vypovídá.
Nevím, jestli se s tím setkáváte taky, jestli vám to vadí, nicméně můj dotaz zní: vyřeší to homepod druhé generace? Bude se dát použít konečně i bez připojení k Wi-Fi? Bude lepší nebo skoro nulová odezva, aby se to dalo opravdu dobře používat a člověk z toho měl radost?
Děkuji všem za názor.