Zavřít reklamu
  • Synchronizace Icloud -> Iphone #50399

Zdravím,
    vysvětlím můj problém. Mám plnej iCloud (v Iphonu místo mám), a tak jsem se rozhodl, že si udělám pořádek ve fotkách. (to, že nemám místo na iCloudu doufám problém není)
    Takže, jsem začal mazat fotky na iCloudu (mažu je i z nedávno smazané), ale fotky v iPhonu se mi nechtějí smazat. Aby byl iCloud vs iPhone 1:1. Smazal jsem už hooodně fotek z iCloudu a co jsem tak pročítal internet, Stává se, že se "sekne" synchronizace a pomůže v (nastavení -> jméno ->icloud -> fotky vypnout a zapnout "fotky na iCloudu" )
    Takže moje otázka zní, pokud tohle udělám, nemůže se náhodou stát, že by se mi začli synchronizovat fotky z iPhonu na iCloud (ty smazané z iCloudu, které nechci) ?
    Případně jak tenhle problém řešit ?

Mockrát díky za rady

Synchronizace Icloud -> Iphone #50403

To ze nemas misto na iCloudu problem ale je 😉
    A ne, smazane fotky by se ti po znovuspusteni synchronizace nemeli vratit z iP na iCloud. Proste zmizi.

Synchronizace Icloud -> Iphone #50405

: ) píše:
    To ze nemas misto na iCloudu problem ale je 😉

A ne, smazane fotky by se ti po znovuspusteni synchronizace nemeli vratit z iP na iCloud. Proste zmizi.

To, že se by se mi fotky neměli vrátit na icloud rád slyším. V čem přesně je problém, že na iCloudu nemám místo? Že neprobíhá synchronizace tak jak by měla?

Já když teď odmažu třeba giga fotek na iCloudu, tak se mi z iphonu dohrajou některé fotky na iCloud, které jsem tam ještě neměl.. to funguje

Díky

Synchronizace Icloud -> Iphone #50409

Problem je v tom, ze iCloud je stredobod te synchronizace pro dalsi zarizeni. Takze z jedno zarizeni prvne na iCloud a pak do dalsiho a naopak. Kdyz bude plne tak je proste ten hlavni uzel mimo hru a sync proste nejde.

Synchronizace Icloud -> Iphone #50458

: ) píše:
    Problem je v tom, ze iCloud je stredobod te synchronizace pro dalsi zarizeni. Takze z jedno zarizeni prvne na iCloud a pak do dalsiho a naopak. Kdyz bude plne tak je proste ten hlavni uzel mimo hru a sync proste nejde.

Jasný, díky za rady a pomalu promazávám iCloud 🙂

Synchronizace Icloud -> Iphone #50942

Mně se už to také stalo a řešil jsem to tak, že jsem vypnul "fotky na iCloud" a všechno jsem měl spádky na mobilu.

Odpověď na: Synchronizace Icloud -> Iphone

|||
Registrovaní uživatelé mohou nahrávat obrázky na server.0

celý text

.