Zavřít reklamu
  • nejde založit ID #49208

zdrvím, mám takový problém, před rokem jsem měl na zkouškku Iphone, kde jsem měl založené ID s emailem od hotmail.cz. po 2 měsících, jsem iphone pordal a účet nechal smazat. ted jsem se vrátil a chtěl jsem, založit nové ID s emailem od hotmail.cz, ale problém je, že mi to píše, že nelze tento email použít. dokážete poradit kde je problém? popř kde zjistit, zda opravdu staré ID byo smazané? děkuji

nejde založit ID #49221

pokud se snažíte založit nové Apple ID na stejný e-mail, na který jste ho měl předtím a nechal jej poté zrušit, tak nepochodíte. Ten e-mail byl pro Apple ID zablokován a nelze jej použít znovu. Je to ochrana Vás samotného. Normálně si založte nové ID s e-mailem icloud.com a pak si v nastavení tohoto účtu jen přidáte alias na ten svůj původní e-mail. To by mělo jít.

nejde založit ID #54639

Koupila jsem mame první iphone a jelikož vždy měla android, tak jsme zakládali apple ID, který bohužel nejde. Ani na tom telefonu, ani na pc ..vzdy mi to hodí větu Váš účet není možné v tuto chvíli vytvořit.

už jsem fakt zoufalá, mamka nikdy nic od applu neměla, tudíž jsem čekala,že vše půjde hladce :/

nejde založit ID #54753

Tereza píše:
    Koupila jsem mame první iphone a jelikož vždy měla android, tak jsme zakládali apple ID, který bohužel nejde. Ani na tom telefonu, ani na pc ..vzdy mi to hodí větu Váš účet není možné v tuto chvíli vytvořit.

už jsem fakt zoufalá, mamka nikdy nic od applu neměla, tudíž jsem čekala,že vše půjde hladce :/

Mám to stejné. co stím?

nejde založit ID #54755

Zavolat do Apple

800700527

nejde založit ID #54803

Martin píše:

Tereza píše:

Mám to stejné. co stím?

mám to tak také tak bych se chtěla zeptat jestli jste do apple volali jak hák tu někdo radil, a jestli ano tak co vám řekli

nejde založit ID #54804

APPLE ID vytvořit v počítači přes webové rozhraní: [(https://support.apple.com/cs-cz/108647)]

Odpověď na: nejde založit ID

celý text

.