Ahoj ludia, nastupujem do práce kde budem pracovať na win no už cca 6 rokov používam Mac teda OSX no a chcem sa opýtať či je možnosť pripojiť na PC zostavu, klávestnicu od apple a niekde v systéme sa pohrať so skratkami tak aby som namiesto napr ctrl+c alebo ctrl+v a podobne mohol používať cmd+c a tak ďalej. Prípadne možno by sa tie skratky dali nastaviť v konkrétnom adobe SW ktorý budem používať. Ale bolo by fajn keby sa to nejak dá ošéfovať už v systéme... Prípadne to nejak oklamať. PS: neviem či mi dovolia nainštalovať tam OSX
klavesnici pripojis v pohode (je to standard HID)
klavesove zkratky muzes zmenit, resp. redefinovat, ale udelas si v tom akorat bordel s windowsema
instalace max os x na PC base stroj je hackintosh a to ti nikdo nebude supportovat ze strany IT te dane firmynechej si koupit primo mac do prace:)
Ale magic mouse ti s windowsom nepojde určite.. Tam treba doinštalovávať driver-i a tie ti nepojdu na win 8/10, babral som sa s tým v bootcampe asi 3-4 hodiny kým to aspoň nejak fungovalo, potom som celý win zrušil, lebo kôli jednému softu som mal bordel v macu..