Zdravím, ma niekto otestované remienky z číny ? Oplatí sa ich skúšať / kupovať ? Púzdra na iphone bývajú niekedy úplne v pohode a preto som sa obzeral aj po remienkoch - majú tam kde čo (aliexpress) ale zas nechcem zbytočne kupovať - prípadne nejak poškodiť hodinky - napr že sa mi všetky rozopnú alebo su nevalnej kvality. Prípadne sú nejakí kvalitní výrobcovia remienkov ako býva napr belkin pri nabíjačkách alebo spigen pri krytoch ? Ďakujem za vaše skúsenosti.
ja mel spoustu reminku z činy, rozdelil bych to na 2 kategorie - kovove a gumove. Kovove bych už nekoupil znovu, zhruba za mesic budou oskrabane a ztraci barvu, po pul roce se rozlepí kontakty na koncíh uplne, a jeste jsem mel problem se zasouvanim, ktere prestalo po mesici zapadat do hodinek. Gumove jsou fajn, ale na dotyk jde poznat že je to fake, ale z hlediska funkčnosti fungují.
Tak čo pozerám tak to silikónové u Applu stojí 59 eur. Celkom dosť teda. Takže kožené, alebo rôzne elegantné kovové, prípadne tie magnetické by si odporúčal kupovať drahšie resp tie čo majú rôzne naše eshopy v ponuke ?
Ja jsem osobně pro certifikované nebo originál, protože jsem koupil Čínu, poškrábala hodinky a po týdnu z nich nešla sundat(Pasek šel sundat, ale hrubou silou a hodinky se poškrábaly ještě víc).
Mám už asi 4. řemínek (gumový) z Číny a nikdy nebyl žádný problém. Jediný rozdíl v Apple a neoriginál je v tom, že ty Applácký mají na sobě jakousi ochrannou vrstvu, která dělá pásek (pocitově) o trochu tužší a používáním se pak tak snadno "nevyleští" ty plochy které jsou ve styku s rukávy, stolem atp. Jinak je ten materiál úplně stejný. Za 59 USD budu mít těch řemínků tak 20.
Já kupoval svůj první kožený řemínek tady u toho pána: https://www.pavelhlavka.cz
A musím říct, že kvalita je to 100%! Jsem s tím moc spokojený. Pravá kůže, ruční práce.
Mám jen obavu, jestli se za čas nesedře barva z přezky, nevím, jak jsou kvalitní, ale jinak jsem spokojený.
A cenový rozdíl 5k od apple vs 2k....
Nejlepší je koupit si AW 4 za 12 tisíc a k tomu řemínek z Číny za dvacku. Stejné jako když si někdo koupí iPhone za třicet tisíc a pak shání pouzdro a sklo za dva dolary. Všechny tyhle čínské napodobeniny nejsou nikterak ošetřeny a jsou z takového materiálu který vám při spocení akorát způsobí vyrážku na ruce nebo na tváři. Stačí si k nim jen čichnout a poznáte ten rozdíl.