Zdravím, cca týden mě zlobí Airpods, když se pokouším je připojit k MacBooku. Netuším, kde je problém, protože do té doby to bezproblému fungovalo. Někdy se sice automaticky připojily k iPhonu, ale po manuálním kliknutí na připojení na Macu se spárovaly s ním. Teď však se začne "otáčet kolečko" u připojit, nicméně za okamžik se objeví opět jen "připojit". Jakékoli tipy, jak to spravit vítány (je to dost otravné, když nemohu používat sluchátka u počítače 🙄 ). Mimochodem, jak pravidelně čistíte/udržujete Airpods? Díky
A další záhadou je, že dnes po vytažení z pouzdra pravé sluchátko mělo 100% baterie, zatímco levé mělo 4%. Obě byly naprosto stejnou dobu v pouzdře... po cca 15 minutách se levé dostalo na 6% a po cca 45 minutách již opět mělo 100% baterie 😆 stalo se to už někomu?
1) Vyresetovat AirPody dlouhým podržením tlačítka na obalu (více než 15 vteřin - dioda musí 2x probliknout oranžově). Pokud to nepomůže, tak 2) vyresetovat BT buď Shift+Jabko a kliknout na ikonu BT. z nabídky pak vybrat reset nebo smazáním preferencí - soubor com.apple.Bluetooth.plist v /Macintosh HD/Library/Preferences.
S nabíjením jen jednoho sluchátka - stalo se mi jednou když jsem ve spěchu vložil sluchátko tak že úplně v pouzdru nedocvaklo.
Vyresetování obalu nepomohlo (respektive, dioda vůbec neproblikla ani po cca 30 s). Ta druhá možnost se mi ani takto nenabízí :-/
A dnes opět levé sluchátko vůbec nefungovalo :-/ dokonce ani iPhone neukazoval L 0% nebo něco v tom smyslu (detekoval jen R a pouzdro)... a taky se mi zdá, že se obě sluchátka zeslabují (mám je od září) 🙁
Nestává se taky někomu, že mu iPhone v control centre (u baterií) ukazuje kapacitu jednoho sluchátka (v mém případě L), i přes to, že uvedené sluchátko je v krabičce? 😕 (obě sluchátka stejně důkladně ukládám do krabičky). Kapacita jeho baterie klesala až do úplného vybití...
Zdravim sel bych je reklamovat me prijde kdyz si poustim na iphodu ci imacu a pak iphonu ze obcas trochu zlobi se sparovanim ale zkus jedno sluchstko co je upne nabity dat na cas do ucha a druhe vybite dat do pouzdra a do nabijecky jo tskova blbost nemel si vybitou krabicku asi je to blbost ale co kdyby jinak kamaradovi jedno opravdu prestalo hrat holt je reklamoval a dobry jinak cistim je opatrne paratkem a kapecnickem papirovym tim to jde nejlip!