Ahoj. Chtěl bych se zeptat co je pro ochranu lepší jestli tvrzené sklo nebo folie. Zajímali by mě hlavně zkušenosti a popřípadně značka. Dík
Nejsem zástáncem ani jednoho, ale samozřejmě jsem oba vyzkoušel. Tvrzené sklo je příjemnější a vydrží toho víc, fólie se většinou začne loupat na stranách a je vidět rychle poškrábání. Ale to je samozřejmé závislé na značce.
Doporučil bys nějakou?
Taky jsem spíš pro tvrzené sklo, jen by mě zajímalo. Nezkresluje se pak display?pouzival jsem dlouhou dobu folii ale za par dnu uz na ni byli videt mikroskrabance
poridil jsem si sklo ale jelikoz jej mam teprve 3 mesice, tak na nem neni vubec nic!za me urcite doporucuju sklo, a ani designove to neni vubec spatné
a vyrobce? samozrejme china za 0.99$ s free shipingem do CR
zde je odkaz pro iP6 : http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-iPhone-6-Toughened-protective-film-For-iPhone-6-4/32441620631.htmlTak já zase jsem zastáncem folie... vypadá přirozeně na telefonu, opravdu ochrání a oproti sklu když mobil spadne se nerozbije.
Za mě jednoznačně sklo, pokud teda není z aliexpressu. Mám z electroworldu za cca 300 a je super, už několikrát mi zachránilo displej a škrábance žádné.