Zdravím máte někdo zkušenosti s takovým to kabelem ? Nejlépe s certfikací MFI ? Potřeboval bych nějakej do auta zasuvku mám mezi sedačkou a řadící pákou tak pokud možno nějaký delší. Předem děkuji . Co se týče adaptéru tak v tom mám jasno.
Nazdar, osobne mám tento:
ale je skôr dobrý len k pripojenie k macu na stôl keďže má 1.2m.
Do auta by som skrútený nedal kvôli tomu že sa s ním bude ťažšie manipulovať do stojanu a má tendenciu sa otáčať, neviem ako iné ale tento konkrétne je dosť hrubý, ak je nejaký z mäkšieho materiálu tak by problém nemal byť ale skôr by som našiel niečo ako klasický ale aby bol niečom vystužený - textília,koža atd.
Dĺžku ti neviem poradiť keďže si neviem predstaviť ako to máš v aute riešené ale osobne by som dneska kupoval už len vystužený kábel s certifikáciou a 2 metre 😊Janci píše:
Nazdar, osobne mám tento:
ale je skôr dobrý len k pripojenie k macu na stôl keďže má 1.2m.
Do auta by som skrútený nedal kvôli tomu že sa s ním bude ťažšie manipulovať do stojanu a má tendenciu sa otáčať, neviem ako iné ale tento konkrétne je dosť hrubý, ak je nejaký z mäkšieho materiálu tak by problém nemal byť ale skôr by som našiel niečo ako klasický ale aby bol niečom vystužený - textília,koža atd.
Dĺžku ti neviem poradiť keďže si neviem predstaviť ako to máš v aute riešené ale osobne by som dneska kupoval už len vystužený kábel s certifikáciou a 2 metre 😊Děkuju a nějaký takový vyztužený s certifikací z délkou 2 metry by jsi mi doporučil ?
V pohode, bohužiaľ takýto som nekupoval, zatiaľ druhý originalny ešte žije 😁
Nechcem ti nejaký odporúčať keďže sám som žiaden nepoužíval, ale na nete určite nájdeš aj pripadne nejakú recenziu k ním 😊potreboval bych poradit jak dostat kabel z baterie, z motorove casti do "obytne" casti auta. Musim neco vrtat, nebo se to da nejak prostrcit s ostatnimi draty? Asi budu muset demotovat palubni desku, ne?
Dekuji vsem za rady.Timothyweany píše:
potreboval bych poradit jak dostat kabel z baterie, z motorove casti do "obytne" casti auta. Musim neco vrtat, nebo se to da nejak prostrcit s ostatnimi draty? Asi budu muset demotovat palubni desku, ne?
Dekuji vsem za rady.😀
Pane, jak se tak dívám na všechny vaše příspšvky, asi budete velký kutil a myslitel, ale s tímhle vám asi opravdu nikdo nepomůže a je to zbytečný post... tak jako mnoho ostatních 😉
Timothyweany píše:
potreboval bych poradit jak dostat kabel z baterie, z motorove casti do "obytne" casti auta. Musim neco vrtat, nebo se to da nejak prostrcit s ostatnimi draty? Asi budu muset demotovat palubni desku, ne?
Dekuji vsem za rady.A nebyla by lepší QI nabíječka, případně USB-C?
VeverkaPetr píše:
Zdravím máte někdo zkušenosti s takovým to kabelem ? Nejlépe s certfikací MFI ? Potřeboval bych nějakej do auta zasuvku mám mezi sedačkou a řadící pákou tak pokud možno nějaký delší. Předem děkuji . Co se týče adaptéru tak v tom mám jasno. https://www.alza.cz/philips-dlp2357-d4291210.htm?o=6#recenze