Zdravim, koupil jsem si BT sluchatka z ciny kolem 15$ a zjistil sem, ze kdyz je pripojim na iPhone, rusi mi WIFI. To je celkem na nic, pokud sleduju twitch nebo youtube. Zajimalo by me, jestli nekdo resil stejny problem a nebo zkusenosti se sluchatky do 1000 Kc. Za rady budu vdecny, neskutecne me to stve. pokukoval sem po levnejsich u nas a bojim se, ze dopadnu stejne jako s tema z ciny..
Tady bohužel není žádná záruka spolupráce, naopak Apple produkty jsou dělány hlavně pro komunikaci s apple produkty, takže se může stát prakticky u čehokoliv, že to nebude nějak kompatibilní
já mám Sony za cca 1000, jsou to teda náhlavní a rušení žádný, zapnu youtube nebo apple music (stream) a chodím po bytě a jednak absolutně žádnej výpadek signálu, tak ani s wifi není problém, router mám jen 2,4Ghz.
Je lepší koupit v místních obchodech. Tam můžeš případně zboží vrátit když to bude dělat taky. Měl jsme jedny sluchátka, která dělala něco podobnýho. Pak jsem koupil jedny asi za 1200Kč a s nimi žádný problém nikdy nebyl a to už je mám přes rok.
A čo čakáš od $15 slúchatok, k tomu ešte keď sú BT? Samozrejme, že normálne BT slúchatka by to robiť nemali a aj ich výstup a kvalita bude omnoho lepšia, keď nechceš moc investovať šiel by som do niečoho od JBL, ale moc kvality tiež nečakaj… Ak sedia Earpods, tak jednoznačne Airpods.
Na Airpods jsme taky koukal, ale ty jsou dost drahé. Dost bych se bál, že mi vypadnou z uší a pak je nenajdu, ale nikdy jsem je neměl, takže jenom mi to tak připadá. 🙂
Kulda píše:
Na Airpods jsme taky koukal, ale ty jsou dost drahé. Dost bych se bál, že mi vypadnou z uší a pak je nenajdu, ale nikdy jsem je neměl, takže jenom mi to tak připadá. 🙂v usich drzi AirPods jak pribite, to se neboj 🙂