Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s nákupem originálních Lightning kabelů od iPouzdro.cz. Koupil jsem v akci na Black Friday 2 kusy a ani jeden nefunguje, chovají se jako kabely z Aliexpressu za dolar. Po připojení k telefonu fungujou tak jednou z deseti pokusů, samovolně se odpojují a připojují, jako kdyby nechytaly kontakt.
A cos čekal, ty bláhový… Že přijede Rudolf? :o)
No a teď vážně - vrátit v zákonné lhůtě 14 dní bez udání důvodu /předpokládám že nákup byl přes internet) a zakoupit něco co má Apple MFI certifikaci (kvůli ceně) nebo zajít někam kde máš 100% jistotu že je to originál.renerozsypal píše:
Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s nákupem originálních Lightning kabelů od iPouzdro.cz. Koupil jsem v akci na Black Friday 2 kusy a ani jeden nefunguje, chovají se jako kabely z Aliexpressu za dolar. Po připojení k telefonu fungujou tak jednou z deseti pokusů, samovolně se odpojují a připojují, jako kdyby nechytaly kontakt.Dobrý den. Komplikace nás velice mrzí 🙁 Občas máme nějakou reklamaci, ale vždy se vyřeší výměnou za nový kus (pokud skutečně jde o vádu kabelu, občas se může jednat o špatný adaptér do sítě). Napište prosím zda tento případ byl z naší strany v pořádku vyřešen 🙂
ahoj vybodni se na nějaké designovky apod a normálně si opravdu kup něco s certifikaci mfi já mám toto a už 2 roky a nemůžu si stěžovat https://www.alza.cz/adata-lightning-mfi-1m?dq=3982600&o=5