Dobrý den, chtěl bych si koupit nějakou multifunkční tiskárnu ale vůbec nemám přehled. Nejvíce budu používat scaner a tisknout budu max. 500 stránek za rok. Cenovku si představuju max do 4000kč ale když bude levnější budu rád Co očekávám ? Abych mohl tisknout z iMacu , iPhonu a iPadu bez používání kabelu tedy díky wifi a funkci Air print . Budu rád za každou radu a doporučení. Předem všem moc děkuju. Preferuji značku HP .
Ahoj, asi nejlepší poměr cena / výkon je pro mě tato, navíc je poměrně kompaktní a není to ta obrovská krabice jako jsou laserový: https://www.alza.cz/hp-deskjet-4535-ink-advantage-all-in-one-printer-d3456703.htm?kampan=adpla_vyrobci_Tiskarny-Scennery-3D_high_c_9062894_1o2_PA006f4&gclid=CNbFtJ3riNQCFdXNGwodCKwDag
U tiskárny je "návod" na instalaci aplikace, přes kterou se scanuje do Macu, doufám, že pomohlo. 🙂Jako celkově se mi moc líbí trošku jsem jí prostudoval , ve všem mi i vyhovuje akorát když jsem si ověřoval jestli podporuje AirPrint tak bohužel ne 🙁 Nevíš o nějaké jiné ještě ? Jinak i tak Ti moc děkuju
To máš nějaké špatné informace, AirPrint normálně podporuje, myslím, že je podpora Apple zařízení znázorněna i na krabici, ale to už si nevzpomínám.
Podporu AirPrint proklamuje sám Apple na svých stránkách-je to série "HP DeskJet Ink Advantage 4530 All-in-One Printer"
Sám z ní tisknu jak z MacBooku tak z iPhonu a vše je OK 🙂Ahoj, já tisknu na téhle a taky super a má levný tonery https://www.alza.cz/brother-dcp-l2520dw-d2221552.htm?catid=18842929
Filip7 píše:
To máš nějaké špatné informace, AirPrint normálně podporuje, myslím, že je podpora Apple zařízení znázorněna i na krabici, ale to už si nevzpomínám.
Podporu AirPrint proklamuje sám Apple na svých stránkách-je to série "HP DeskJet Ink Advantage 4530 All-in-One Printer"
Sám z ní tisknu jak z MacBooku tak z iPhonu a vše je OK 🙂Ahoj , nakonec jsem ji koupil hnedka po Tvé poslední reakci a opravdu Airprint podporuje 🙂 A je to fajn mašinka a je přesně taková jak jsem si jí představoval , takže super rada 🙂 Díky moc !
VeverkaPetr píše:
Filip7 píše:
Sám z ní tisknu jak z MacBooku tak z iPhonu a vše je OK 🙂Ahoj , nakonec jsem ji koupil hnedka po Tvé poslední reakci a opravdu Airprint podporuje 🙂 A je to fajn mašinka a je přesně taková jak jsem si jí představoval , takže super rada 🙂 Díky moc !
Nemáš vůbec zač, jsem rád, že jsem pomohl 🙂
Ahoj všichni, rád bych tohle téma trochu oživil. Potřeboval bych poradit. Můj dotaz je dost podobný jako je původní příspěvek:
1) Cena do 4000.
2) Upřednostňuji multifunkční laserovou tiskárnu, tisknout budu nárazově, může být období, kdy bude tisknout více a období, kdy třeba půl roku bude ležet ladem. Tisk černobíle.
3) Nepreferuji vyloženě nějakou značku - spíše jaké jsou vaše zkušenosti s nějakou značkou, popř. konkrétním modelem?
4) Chtěl bych podporu pro Mac a iOS, tedy tisk bez potřeby kabelu, AirPrint?
5)Poměr cena/ výkon , popř. cena tonerů do budoucna. :))Padla tu rada na Brother DCP-L2520DW, která mě docela zaujala, někdo nějaký nápad na případnou alternativu? Tiskárnu budu kupovat první v životě, tak si radši nechám poradit od zkušenějších. 🙂 Předem všem díky za odpovědi! 🙂
Ja už rok doma používám (resp. manželka na účetnictví) Xerox WorkCentre 3025 a nemůžu říct křivý slovo 😉
Tisk Z PC (W10) i z iPhonu bez problémů. Tonery se prodávají jednotlivě nebo v dualpacku. Levněji je nakupuju u Tonery, mám to za rohem 😀