Zdravim, Potřeboval bych poradit s těmito reproduktory. Je v nich nějaký zásadní rozdíl? Kromě ceny a vyšší výdrže? Má někdo zkušenosti? Dík 1. 2.
Madex píše:
Co takový BeoPlay A2? Zařadil jsi ho do výběru?Nn nezařadil. Potřebuji něco, co by mi vydrželo dlouho. Což by tyhlety i splňovali, ale také potřebuji něco co je vodě a nárazu vzdorné.
iPhoňák123 píše:
A co zařadit dva repráky od JBL? Charge 3 a Xtreme? 😉Ano, nad těmito jsem také uvažoval. Ale když jsem viděl ty rozměry a váhu, tak jsem od nich upustil.
Seryon píše:
iPhoňák123 píše:
A co zařadit dva repráky od JBL? Charge 3 a Xtreme? 😉Ano, nad těmito jsem také uvažoval. Ale když jsem viděl ty rozměry a váhu, tak jsem od nich upustil.
Měl jsem Charge 3 a teď mám Xtreme. Charge byl tak akorát do ruky a váha byla taky fajn. Já ho nakonec utopil, POZOR na těsné uzavření víčka na porty. Hrál kvalitně, ale oproti Xtremu měl slabší basy a výšky nebyly taky zrovna slavné, ale za tu cenu to byla lahoda. V doplnění JBL Connect kdy se dají propojit dva do sterea to stálo za to 😉 ! Výdrží byl fajn, při 50% hlasitosti vydržel se svou 6 000 mAh baterií 6h. Xtreme.. kapitola sama pro sebe. Těžký, velký, ale kvalitně hrající reproduktor. V balení dostanete tzv. "řemínek" přes rameno a to už se tolik nepronese než když by jste to nosil v ruce. Co se týče zvuku je malinko přebasovaný, ale to se dá stáhnout ekvalizérem, výšky a středy tak akorát. Výdrž vynikající! Dva USB porty pro nabíjení zařízení jsou fajn a kapacita baterie která činí 10 000mAh je plně dostačující na 18h poslechu při 50% hlasitosti.
Kde pouzivas ten extreme? Podla mna uz aj charge je dost vykonny do izby
Gatto píše:
Kde pouzivas ten extreme? Podla mna uz aj charge je dost vykonny do izbyMám ho jako stereo do obývacího pokoje :-). Věčně připojený na nabíječku (AC Mode) a pokud chci pořádnou "pařbu" s kamarády nebo jen tak ven tak ho odpojím a beru s sebou. Jinak ano souhlas. Charge je dost výkonný za cenu 4500Kč 😯