Zdravím, marně se snažím sehnat obal Just Mobile Tenc - Crystal Clear, pro iPhone 7. V případě iPhonu 6 a 6s jsem problém neměl, teď však lítám po celé ČR a pro iPhone 7 jej nikdo nikde nemá. Nemáte někdo náhodou nějaký tip, případně časté cesty do zahraničí, kde by se dal sehnat? Celý ten povyk kvůli jednomu obalu je prostý = obaly od JM jsou nejlepší na trhu: - svým tenkým a precizním zpracováním nehyzdí design iPhonu - nepodléhají vlivům UV záření, atd., jako jedny z mála (možná jediné) nežloutnou - po čase nevypadají ošuntěle (drobné škrábance se samy automaticky zacelují = tzv."Self-Healing") PS: Byl jsem nucen si koupit obal od Spigenu za stejné peníze. Oproti JM je již po sedmi týdnech žlutý jako od nějakého notorického kuřáka (zejména na okrajích) a na zádech jsou patrné škrábance.
This is great. I like them very much
Thank you very much, I will also introduce to my friends, hope you have a lot of good new and meaningful topics.tombut_cz píše:
Zdravím,marně se snažím sehnat obal Just Mobile Tenc - Crystal Clear, pro iPhone 7. V případě iPhonu 6 a 6s jsem problém neměl, teď však lítám po celé ČR a pro iPhone 7 jej nikdo nikde nemá.
Nemáte někdo náhodou nějaký tip, případně časté cesty do zahraničí, kde by se dal sehnat?
Celý ten povyk kvůli jednomu obalu je prostý = obaly od JM jsou nejlepší na trhu:
- svým tenkým a precizním zpracováním nehyzdí design iPhonu
- nepodléhají vlivům UV záření, atd., jako jedny z mála (možná jediné) nežloutnou
- po čase nevypadají ošuntěle (drobné škrábance se samy automaticky zacelují = tzv."Self-Healing")
PS: Byl jsem nucen si koupit obal od Spigenu za stejné peníze. Oproti JM je již po sedmi týdnech žlutý jako od nějakého notorického kuřáka (zejména na okrajích) a na zádech jsou patrné škrábance.
Myslíš TOTO ... a do středy 20.9. je dopravné ZADARA 😉
EDIT 12:45 - Sorry, až teď jsem si všiml data původního příspěvku, takže hádám, že obal už asi máš 😆