Dobry den, chcel by som sa spytat, ci niekto nema nejake skusenosti s HomePod mini. Rozmyslam nad nim do bytu do obyvacky ako reproduktor na prehravanie hueby z Apple Music. Moj znamy mi poradil Lamax Sound 2 Max, ktory ma vykon 2x25W. Nevie niekto aky vykon ma HomePod mini a ci bude stacit do mensej obyvacky ? Dakujem za vsetky reakcie
Dobrý den,
já osobně mám HomePod mini v obýváku (cca 25m2), ale používám ho hlavně jako centrum pro osvětlení.
Jako reproduktor si nemyslím, že je ideální. Možná dva kusy ve stereu připojené k TV, ale i tak….Při nižších hlasitostech hraje docela pěkně, ale čím vyšší hlasitost - tím mi zvuk přijde zkreslenější.
Dovedl bych si jej představit třeba na nočním stolku na poslech před spaním apod, nebo podkres při práci na počítači. Mám v plánu jeden pořídit do kuchyně, kde může hudba zpříjemnit vaření. Určitě ale není na nějaké hlučné tuc tuc 🙂A bavíme-li se o Wattech… mám srovnání s monitory 2x20W a ty bez problému ozvučí celou obývací místnost i pro menší oslavu s přáteli. HomePod mini nikoli.
Dakujem za odpoved 🙂 my ho vlastne budeme pouzivat iba v apartmane na horach, ke chodime pocas zimy. Doteraz sme pouzivali JBL Go alebo Sony SRS-XB12 k ozvuceniu obyvacky, aby sme mali aspon nejaku hudbu. Urcite to nebudeme pouzivat na nejake hlasne tuc-tuc. Este by ma zaujimalo, ako su na tom basy. Hra ako plechovka alebo to ma normalne basy ? Nehladam nic extra, ale ci uz za tu cenu sa neoplati radsej HomePod mini. Nam to bude uplne stacit na ozvucenie obyvacky, aby sme v nej mali hudbu, urcite cez to nebudeme pozerate nejake filmy, robit party a pod. 😀
Bacha - na homepod potrebujes solidny router. Nefunguje to cez bluetooth ako jbl.. čož je imho najväčší nedostatok homepodov
Basy moc neslyším a upřímně, chtěl-li bych to opravdu používat jen jako reproduktor, zvolil bych něco jiného. Jedna z nevýhod je i ta, že HomePod mini nemá myslím klasické Bluetooth, jak píše Filip, ale jen AirPlay. Takže podle mě né každý má možnost se k HomePod připojit.
Další nevýhoda je ta, že HomePod nemá baterii, takže je potřeba jej mít pouze na jednom místě.
Jinak řečeno, HomePod stojí to co stojí kvůli Siri a ekosystému Apple. Možnost pomocí něj ovládat celý HomeKit. Nikoli proto, že je to dobrý reproduktor. Funkce reproduktoru je dle mne až na druhém místě.
Velmi dakujem za vsetky reakcie. Nakoniec tak teda idem po tom Lamax repraku.