Dobrý den, chtěl bych nějaké apple zařízení na kancelářskou práci, programování lego mindstorm, nenáročné hraní her a další. Potřebuji co nejdelší podporu a co nejmenší cenu. Rozhoduji se mezi: iPad mini 6, iPad 9, mac mini 2020 m1, jiné modely však také nezahazuji, vše v 256 GB(při nejhorším 128GB).
Předem děkuji za odpovědi!
iMac 24 a máš komplet připravený na dobu 5-7 let, bez nutnosti po 2 letech měnit baterii a dokupování periferií hned ze startu.
Sice je dražší cca o 10k než mac mini, ale k němu dobrý kvalitní displej taky není úplně levný a s apple myší a klávesnicí tě to ve finále vyjde stejně draho.Díky za radu, ale těch 10 tisíc je pro mě moc veliký rozdíl, myš a klávesnici mám(ne,od applu, ale to nepotřebuji) monitor mám také
Tak s myší extra problém nebude ale bez cmnd tlačítka na klávesnici se neobejdeš
Ahoj, pokud se Ti jedná o programování, tak bych spíše volil Maca Miniho s M1. iPad (jakýkoli) je super stroj, ale pořád to není 100% náhrada počítače. Navíc na M1 spustíš i aplikace pro iOS či iPadOS. 😉
Bude mac mini 8 gb ram za 5 let ještě svižný- vyplatí se 16gb ram, že jsem o ní neuvažoval