Ľudia mne sa stalo teraz to iste 2 platby a to ani nemam nic od apple nic som ani nekupoval cez tu kartu v poslednom mesiaci... Nemam ziadne subscriby... Proste od apple nemam nic a uz vobec nie apple id... Ale v banke mi prislo ze mi stiahli peniaze na podporu sa obratit neviem bez toho aby som si vytvoril apple id... Viete niekto poradit?
Taky se mi to bohuzel stalo, 5x strzena platba behem jednoho dne, Apple ID sice mam, ale nikdy jsem si nic nekupoval (platebni karta ani nebyla k uctu prirazena). Nahlaseno zneuziti a nutna vymena karty.
Pokud je to přes karetní transakci, tak je možné peníze získat zpět přes funkci ChargeBack, jde přes to reklamovat víceméně cokolo, co je placeno kartou a nebylo za penize poskytnuto protiplnění.
Včera mému tátovi odešlo 10x2400 kč na Apple Bill, o žádné podobné platbě nic neví, stejně tak nikdo z rodiny, nikdy neměl žádné Apple zařízení, nemá ani Apple iD, nevíte někdo co s tím?
kartu mu už zablokovala bankataky s tím mám problém apple a ios jsem nikdy neměla a na strankach to chce apple id které nemám a neměla jsem nevím co mám dělat
APPLE jsou podvodníci.stáhli mě z ůčtu v jeden den s 19 položkami cca 8000,-Kč
APPLE.COM/BILL APPLE.COM/BIL IE -nelza v žádněm případě kontaktovat,nic jsem nekupoval !!
Ten den se počítač choval divně.tak jsem přeinstaloval Windows.
Zkoušel jsem podporu Apple v ČR,napsali,že mě nemohou pomoci.