Zdravím všechny, chci se zeptat, jaké alternativní řemínky používáte ke svým Apple Watch (mám 42mm verzi). Chci si pořídit nové, ale Apple je má podle mě zbytečně předražený. Budu vděčný za jakýkoliv tip a odkaz – ať už na eBay, Amazon nebo nějakého českého prodejce. Díky
davidgreben píše:
Zdravím všechny,chci se zeptat, jaké alternativní řemínky používáte ke svým Apple Watch (mám 42mm verzi). Chci si pořídit nové, ale Apple je má podle mě zbytečně předražený. Budu vděčný za jakýkoliv tip a odkaz – ať už na eBay, Amazon nebo nějakého českého prodejce. Díky 🙂
Porovnával jsem s originálem a rozdíl jsem fakt neviděl přitom jsem ušetřil přes 6k minimálně
Za sebe doporučím mimo jiné tenhle řemínek (už ho mám po druhé - měnil jsem velikost hodinek). Vypadá krásně, ,je to pravá kůže a cena je super. https://www.mp.cz/the-core-vymenny-pasek-kozeny-light-brown-apple-watch-42mm
Ja urcite siahnem po značke Hoco. Vyzerajú ako originálne od Applu
Jak můžeš tvrdit,ze si mezi originál reminkem a z eBay za 400,- korun,neviděl rozdíl?Preci poznáš kozenku a rozdíl 11g váhy je sakra dost,aby to bylo znát.a nestojí 6 ale 4500,-
Jinak Hoco a nomad jsou reminky bez chyby.Nakoupila jsem si k Apple Watch celou radu radoby silikonovych barevnych reminku na eBayi (cena za kus byla 90Kc). Reminky prisly za cca 3 tydny, na prvni pohled od originalnich nerozeznatelne. Pouzivam je jiz pul roku, stridam je podle nalady a obleceni. Kvalita je samozrejme horsi - ne ve zpracovani, abyste me dobre pochopili - udrzuji se jednoduse, nikde nepraskaji, barva nevybledla ani se neloupa, slouzi dobre. Jen to proste nejsou silikonove reminky. Jsou gumove a tak je nemuzu nosit nonstop. Nemuzu v nich spat. Kuze mi pod paskem po cca 10 hodinach noseni zacne cervenat a zaparovat se. Na bezne noseni a stridani vsak poslouzi vyborne a nelituji te nizoucke investice do nich. Nosim je do prace, nebo ven, ci pri sportu. Kdyz chci vypadat nejak dustojneji a lepe a nemit na zapesti barevny gumovy pasek, vlastnim originalni, kvalitni kovovy.
Zkuste se podívat sem. Ručně šité kožené řemínky. Čistě ruční práce a z přírodní kůže.
http://www.pavelhlavka.cz/kozene-reminky-pasky-apple-watch/Koupila jsem si silikonové řemínky různých barev z AliExpress za cca $3 USD (na rozdíl od zkušenosti kkiara je mám opravdu silikonové a jsou na pohled i na omak úplně stejné jako dodaný originál, ani v iStyle nepoznali rozdíl od originálu) a jsem maximálně spokojená. Také střídám barvičky podle nálady. Nevidím důvod, proč dát za řemínek 700 Kč, když můžu dát cca 75 Kč za to samé...
Já to řeším konektorem na který si dam pasek jaký chci. Za 200kc i s postovnym na Bestmobil.eu
No kdyz nad tim tak premyslim, tak se stejne alt. modely stavi na 99 prave jen z Technicu a Creatoru ne?