Zdravím, jaký doporučujete koupit Office pro Mac? Po třech letech mi skončila licence přes školu, tak zvažuji, který pořídit dál... díky za tipy
chces zustat u MS Office nebo je ti to jedno a muzes tim padem zkusit Apple iWork - Pages, Numbers, ...?
Jak píše Elwisek ...... pokud z nějakého důvodu přímo ne potřebuješ Office, používej balík iWork, pracuje se mi s nim mnohem lépe
Office používám také, ale jen když musim
iWork taky používám (hlavně teda Pages a Keynote a pracuje se mi s nima mnohem líp než s Wordem a PowerPointem), jenže škola si žádá psaní seminárek dle směrnice, která je ve Wordu 🙁 a taky často potřebuji dělat pavučinové grafy, které nejspíš Numbers neumí vytvořit, takže pozřebuji i Excel...
Určite skús najprv LibreOffice. Je to skoro to isté, ako MS Office, aj s Excelom, Powerpointom, a najlepšie na tom je, že je to zadarmo. Môžeš si to stiahnuť aj z AppStoru. Ak Ti to nebude vyhovovať, tak samozrejme môžeš používať aj niečo iné.
pokud jsi ve skole a skola vyzaduje pouzivat MS Office, tak at ti je koupi nebo pronajme.
jinak bych se s nima hadal, ze nebudes za svoje kupovat drahy office, kdyz mas na vyber dve free varianty - iWork a Libre Office 🙂
bohuzel pavučinové grafy jsem nikdy nepotreboval, ale na webu nejake znamky jsou, ze je lze vytvaret i v numbers