Zdravím, už pár měsíců zvažuji, zda přejít z iP 6 (16 GB) na iP SE, kvůli praktičnosti (mám malé kapsy ), ale po vydáni iP 7 nějak nevím, zda by nebylo vhodnější přejít na tenhle… díky za jakýkoli názor
Měl jsem iphon 5,pak iphon 5s, potom jsem si pořídil iphon SE,že už u něj zůstanu. Už kvůli velikosti. Dcera má iphon 6 tak jsem měl porovnání. Jenže se mi dostal do ruky iphon 7 a ejhle iphon se lezí v šuplíku. Sedmička vyhrála i když je větší.
Mám iPhone 5 už čtyři roky, kdyby mi umřel určitě přejdu na SE, mám k němu normální i vodotěsný obal, sluchátka v autě, doma, v bytě, v batohu co nosím do školy... rád bych alespoň 64gb, takže je 7 dražší o 10 000 a má navíc jen pár drobností 🙂 taťka měl 6 a teď 6s tak srovnání mám.
Díky za rady 🙂 iP používám převážně jen jako telefon k volání a psaní + foťák a asi 3 aplikace, které nejsou nabízeny pro iPad... jinak prohlížení a čtení čehokoli na iP jen minimálně, většinou mám při ruce iPad Air, takže čtu na něm... ohledně toho pomalého Touch ID, tohle mě strašně rozčiluje u iPadu, že prst nestačí jen přiložit jako na telefonu, ale Home Buttom se musí zmáčknout a často to navíc po zmáčknutí chce po mě ještě heslo 🙄 ... s těmi sluchátky to je dobrý postřeh, že by mi po přechodu na iP 7 dvoje byly na nic :-/ je škoda, že iP SE neudělali už taky vodotěsným, když vyšel ve stejný rok jako iP7, jen o pár měsíců dříve. Tohle by zcela vyřešilo moje rozhodnutí pro iP SE 😀
Tiez som prechadzal z iP 6 na iP 7. Osobne by som uz nechcel mensi displej. Tiez mam iPad Air ale ten nemam stale so sebou. Napr. ked cestujem nechce sa mi ho so sebou stale nosit a 7 mi uplne staci. Rifle si kup s vacsimi vreckami to je moj navrh a nie mensi telefon
Pozor na to, že i na ip7 se mačká homebutton při odemykní. Není to vázáno na rychlost, ale na ios10.
Jestli to dobře chápu, tak iOS 10 zapříčinil, že Home Buttom se musí stisknout při odemykání pomocí Touch ID? Tak jak je pak možné, že na iP 6 s iOS 10 stačí prst jen přiložit a je odemknuto 😯
Měl jsem 5s, teď mám SE a jsem spokojenej docela, ale upřímně, chybí mi už takovej ten wow efekt něčeho novýho (desing, funkce), a to je ten důvod proč se chystám přejít na 7 Plus. Takže volil bych 7.
Bazz: Píšeš tady špatne informace,kdyz tomu nerozumíš, nepis hlouposti, na 7 nemusíš "mackat" home button, stačí nastavit. Po zvednutí ze stolu apod se Ti automaticky rozsvítí Lockscreen a stačí jen přiložit lehce prst. Nastavení-zobrazení a jas-probudit zvednutim. Dále aktivace pro přiložení: nastavení-obecné-zpřístupnění-tlačítko plochy-aktivovat přiloženim prstu
To vaše odemykání stačí to zapnou v nastavení-obecné-zpřístupění-tlačítko plochy-aktivovat přiložením prstu (turn on).
A je hotovo.