Vase skusenosti? Ako dlho vydrzi? Niekde som cital ze vela nie. Ale drzal som ho v ruke a paci sa mi material.
Nedoporučuji 🙂 Měl jsem ho na 6ku a po 3 měsících se začaly loupat rožky, poté i jablko
myslis neco takoveho : https://www.aliexpress.com/item/2Pcs-Super-Flexible-Clear-Case-For-Iphone-6-4-7-Cover-Crystal-Simple-Back-Mobile-Shell/32224546552.html?spm=2114.13010608.0.67.AtrVVU
tenhle mam uz rok! a porad super, bez vytahnutych rohu, je pravda, ze trosku ten silikon nažloutnul, ale neni to primo videt, musis ten obal sundat z iphonu
Ne, on myslel Apple Silicone Case 🙂
Kup ho z aliexpress, zožjenieš ho aj s logom, len treba napísať či naozaj bude s logom a ak dojde bez tak ti musia vratit peniaze, ak ti napisal že bude s logom... Ja som kupoval aj silikónový aj kožený.. A mal som kožený originál z m:zone za 60€ ale vydržal ani nie pól roka a sčernel na rohoch + sa začal trhať.. Takže sa to vôbec neoplatí, záruka na to neplatí..
Promiń, ale kupovat fake case na telefon za 20 - 30 tisíc? Proč by si nemohl koupit pravý? Neptal se, jestli si má koupit fake nebo origo, ale jestli si má koupit origo, Ptal se na zkušenosti, ne na to, co prodávají na Aliexpress 😀 Telefefon za 20 tisíc pokazíš obalem za 300 kč 😀
Ako nemam nic proti tomu Aliexpresu, sam kupujem nieco z eBayu, ale toto si davam do nakladov plus odpocet DPH, cize zo Slovenska musim. Zobral som toto zatial: https://www.alza.sk/spigen-ultra-hybrid-mint-d4457063.htm?catid=18860099
Taky isty som mal aj na 6, akurat bumber bol inej farby.
Mam silicon, original kupovany v istores, a po 6 mesiach sa uplne osuchal, zacal sa trhat na hranach. V istores mi povedali ze je mozne ho reklamovat, len na moje nestastie som strail blocek, takze som skoncil. Neodporucam silicon, kozenny vydrzi viac. Ked tak, tak od nejakej inej znacky.
Ok diky za tipy, silikonovy skrtam zo zoznamu...
Sillicon case doporučuji, používám ho už od 6tky. Cca po pul roce se zacne loupat, stačí jej donest do istylu a tam mi ho vždy v rámci reklamace vyměnili za nový, "sametově" hebký. Top case ! 🙂
A jak dlouho jsi čekal na to vyřízení reklamace? 😀 Nebo hned na místě, jako nabíječky od Maců?
Leather original nekupuj určite.. doniesol som do predajne čierne rohy mal (červenej farby bol originálne), povedali my že to nieje na reklamáciu a pritom zošúchané rohy od držania...
Tak som objednal Smart battery case black na 7, ktory je tiez silikonovy. Zo spodu nema tie rohy ako klasicky silikonovy case. Takze uvidime. Keby sa lupal tak ho dam reklamovat.