Mikael píše:
Šla jsi dobrou cestou, objedna t u apple, a pak i 3 další obchody, ale ani to ti nezaručí že ho budeš mít první.
Prostě kdo si počká ten se dočka +/- za týden, či dva 🙂
Jinak mrkni do bazaru.
Vojta Slabý nebo Josef Skočdopole jsou ověření prodejci - pro nedočkavce někdy za příplatek.
děkuji,ale právě nechdi platit dopředu(což je u Apple podmínka). Navíc u Pro Max mají 5-6 týdnů dodací dobu, u Pro 5-7 dní.
Vím, že jsem ho někde měla objednaný delší dobu(ale objednávala jsem někdy ke konci října), ale nakonec jsem si objednala iPhone přes iWant a tam mi do týdne psali, že ho mají :O .
Jako mladší jsem dostala od rodičů na Vánoce a narozeniny(mám hned na začátku ledna), takže to prošení bylo jednodušší😅
A 7 Plus, X, 11 Pro Max jsem si platila já, ale nikdy jsem nedělala předobjednávky.
Trochu doufám, že díky ekonomické situaci nebude těch předobjednávek tolik, jako dříve.
Ale nechci platit nikde dopředu, protože mi nikdo nezaručí, že budou nejrychlejší. A kdybych dejme tomu zaplatila online u iWant a MobilPohotovost by byla rychlejší, bylo by to zbytečně komplikované z nich asi dostávat peníze.
Vím, že mi z MP volali (dala jsem 2x objednávky, jednu na prodejnu- kvůli výkupu a jejich nové nabídce splátek a jednu na adresu). Paní po telefonu řekla, že na adresu dojde rychleji, že to odesílají přímo ze skladu... a výkup jde i online(momentálně bych musela vlaken, což není hrozný, ale přenos dat doma je pohodlnější).
Moc děkuji za odpověď, ty jména si napíšu(v případě nouze😅). Ale doufám, že letos bude objedávek méně.
Každopádně si moc vážím odpovědi:)