Dobrý den, už delší dobu přemýšlím o koupi iPhonu 6s, konečně bych se mohla dostat ke koupi, ale napadá mě otázka. Bude 16 GB stačit? V telefonu bych chtěla mít třeba dvě hry, zákl. soc. sítě a většinou tam mám i dost fotek okolo 1000. S timi fotkami si myslím že by nebyl takový problém a dali by se přetahovat do počítače, ale aspoň ať tam něco mám. Myslíte že to bude stačit? Ještě jsem přemýšlela nad barvou, jste spíš u ženy pro Silver nebo Rose Gold? Předem děkuji.
Spíš si vyber 32/64GB 🙂 16GB je málo, systém ti sebere cca 5GB místa + aplikace další 1,5-2GB a fotky ti zaberou taky dost hlavně když jich máš 1000 a více.
Barvu si vyber jaká se ti líbí víc ale pro tebe jako holku spíš GoldRose Gold jednu z těchto 🙂Ahoj, nedávno jsem si koupil 5s gold 16Gb mám tam cca 10her a kolem 1000 fotek tam taky bude a furt mám tak 5GB volných takže pro mě úplně dostačující .. (sociální síte: fb,instagram,snapchat,twiter) + těch asi 10 her ... jinak mě se nejvíc líbí Zlatá! pak asi Rose Gold ale ta stříbrná se mi moc nelíbí ... ale tak to je věc názorů 🙂 😉 . Měj se!
Stačí 16gb a ale budeš musieť riešiť pamäť a vyprázdňovania fotiek atď.. a myslím si že 16gb predáš ťachšie ako 64gb keď budeš prechádzať na nový model.. 🙂
Čau =)
Mám 6S 16GB a říkám ti, tuhle blbost nedělej. V telefonu mám jen menší aplikace, větší musely na úkor toho že hodně fotím prostě ven.. Telefon přibližně co dva týdny (točím a fotím opravdu hodně) vyprazdňovat tím, že vše nahrávám do PC. Něco jako natáčení ve 4K nepřipadá v úvahu, takže pro mě zbytečná funkce. Stejně jako live photos a tak dále. A hlavně jak už se tady někdo zmínil, nedostaneš 16gb místa. S iOS 10 dostaneš přesně 11,85gb místa (sám jsem se teď koukal na svůj 16gb 6S), které můžeš sám využít, což je v dnešní době zoufale málo a stejnou chybu bych už nikdy neudělal. Pokud bych si měl někdy kupovat nový iPhone, tak jdu jen do 128gb a více.. I když si připlatíš obrovskou částku jen za větší paměť..MrCzerny píše:
Spíš si vyber 32/64GB 🙂 16GB je málo, systém ti sebere cca 5GB místa + aplikace další 1,5-2GB a fotky ti zaberou taky dost hlavně když jich máš 1000 a více.
Barvu si vyber jaká se ti líbí víc ale pro tebe jako holku spíš GoldRose Gold jednu z těchto 🙂Tak kdyby bylo 32GB tak beru hned no 😐 právě se mi nechce připlácet dalších 5k a radši si fotky přetáhnu. Jinak děkuju 🙂
Tak vyšla iPhone 7 s minimálne 32gb, takže už máš 32gb pamäť na výber, len počkaj 2 týždne 😉
MatoKRAL píše:
Tak vyšla iPhone 7 s minimálne 32gb, takže už máš 32gb pamäť na výber, len počkaj 2 týždne 😉Koukala jsme na to, aspoň nebudu řešit pamět, takže 32GB 🙂 iPhone 7 ale nechci, nelíbí se mi desing 😆 štěstí že už je i u 6s 🙂
16GB pri tvojích požiadavkách bude úplne stačiť, stačí len využiť potenciál toho zariadenia 😉
Viac ako 16GB je potrebné len ak chceš točiť celovečerný film, hrať sa množstvo hier (hlavne náročných) alebo pravidelne pozerať na tak malom displeji HD filmy a seriály.
16GB je tragedie, ktera staci pouze cloveku, ktery ma telefon na volani
netocim filmy, nehraju hry a stejne me 16GB stale řve, ze nemam misto. veskere misto (60%) zabiraji fotky, sdileny icloud.
kdyz chci do navigace nahrat nejakou zemi, tak musim predtim smazat nepouzivanou.jak rikam, 16GB nebrat a radeji si priplatit aspon za 32GB
Chtěla by sem si koupit iphone 6s ale nevím jestly to bude dobrý nápad protože tam chci mít aspoň 5 aplikaci jako třeba instagram Snapchat tik tok vydeoeditor atd... Plus fokty okolo 1000 poradíte mi předem děkuji