Dobrý den, mám dotaz na uživatele, co si někdy už nechávali měnit baterii u svého Iphonu. Nechala jsem si jí měnit už 2x. První nová baterie se vybíjela snad ještě rychleji než moje původní, takže jsem jí reklamovala. Na to konto mi diagnostikovali zkrat v HB, který má údajně vliv na baterii. Tudíž jsem nechala baterii vyměnit znovu a dostala jsem doporučení ať nechám baterii “zaběhnout”, tj. několikrát úplně vybít a nabít. V současné době mám baterii pouze několik dní, ale chová se stejně jako ta předchozí. Můžu doufat, že se baterie opravdu zaběhne? Děkuji moc předem za odpověď.
Nemyslím si… kde byla baterie měněna? Dneska to dělá kde kdo za pár korun a pak to takto dopadá 😔
Bude to baterkou
Urcite neni original a ostatni za nic nestoji
Sam mam za rok treti baterku, ale menil jsem si sam takze to nestoji vic jak 250,-
Vzhledem k cene starych telefonu se investice do origo baterky nijak nevyplatiServis ProJabko, mají pobočku v Ústí a v Teplicích. Oni sami snad autorizovaný servis nejsou, ale z důvodu opravy toho HB byl prý telefon při druhé opravě poslán do autorizovaného servisu.
"zabihani baterie" je u nynejsich baterii uplna pitomost, to mozna musel delat vas deda pred 20 lety s nejakou nokii, ted tyhle saskarny baterku akorat nici, nejlip by se nemela nikdy dostat pod 20% nabiti