výdrž kterou uvádí Apple tak té se dá skutečne za přesně daných podmínek a okolností dosáhnout 🙂 viz drobný příklad přehrávání hudby nevím přesně kolik uvadí Apple třeb u 12 pro ale dejme tomu 60 hodin. ano jedná se o výdrž u nového produktu třeba v letovén režimu přes drátová sluchátka s vypnutým displejem na nejnižší hlasitost. co si myslí uživatel reálně: 60 hodin přes reproduktor na maximální hlasitost v Apple music . takže vše musíte brát s rezervou . já sem třeba zrovna teď v práci a je tu dost nestabilní signál. ráno po příchodu měla baterie 95% . od 5:45 do 12:15 jsem měl telefon v ruce 30-60 minut. (messenger , safari) aktuální stav baterie 12% 🙂 to já jen co dělá nestabilní signál kde to skáče mezi E a LTE a nebo vypadne komplet signál a hledá se signál. Takže s tou výdrží to nemůžeš moc hrotit 🙂
Domin píše:
A ty uz nyni vis, kolik vydrzi? Nemyslim si to? A pokud vychazis jen z uvedenych udaju, ze "vydrzi" 17h, tak je to udaj trosku zavadejici a nevypovidajici o realite. Dokud nebudou v prodeji, nebudou otestovany a podobne, tak by se hodil udaj o kapacite baterie.Mam 11 Pro a ty udaje jsou odpovidajici. Nevim proc by nebyly pro 12...
Ty vole, ja si tady uz vazne pripadam jako mezi...
Samozrejme, ze to nevim, byl to je priklad. Hele, nechtejte, abych si zde vytvoril obrazek o tom, ze to skztecne odpovida realite, kdy se rika o lidech s iphony neco...
Domin píše:
Ty vole, ja si tady uz vazne pripadam jako mezi...Samozrejme, ze to nevim, byl to je priklad. Hele, nechtejte, abych si zde vytvoril obrazek o tom, ze to skztecne odpovida realite, kdy se rika o lidech s iphony neco...
Ty musis byt asi uplnej dement 🙂 Nebo je ti tak 12.