Je ještě možné někde koupit nový skutečně nerepasovaný IPhone SE 1. generace? Po špatné zkušenosti s neoriginálním displejem a baterkou už nechci žádný repas, rozbaleno apod. Díky za tip.
ac mam SE1 rad a sam mam tak mne napada...
ma to vubec cenu v roce 2020 kupovat?SE2020 nevyhovuje?
Posledni nove kusy jsi mohl sehnat do prelomu 2018/2019. Oficialni ukonceni prodeju byl rijen 2018.
Jeste v lednu 19 meli nektere mensi eshopy par kusu skladem.k007: SE2020 ma velikost 1st gen? 😂
🙂 : nema
sam mam rad menci telefon, takze cekam na vydani 12minipokud za to nebudu ochotny dat to co to bude stat, nebo mne to nenadchne, bude favoritem SE2020
nic mensiho za slusnou cenu neni pokud chce clovek pouzivat iOS
k007 píše:
ac mam SE1 rad a sam mam tak mne napada...ma to vubec cenu v roce 2020 kupovat?
SE2020 nevyhovuje?
Pro člověka, který nemá problém se závislostí na těchto technologiích ano. Vím, že jsem naprostá výjimka. Telefon používám jako komunikačné prostředek, občas navigaci, sem tam něco zařídím přes net, třeba vstupenky, zjistím do kdy mají otevřeno v obchodě a tak. Na focení mám zrcadlovku. Nemám tu věc v ruce x hodin denně, jako 90% populace v produktivním věku, takže mi naprosto postačuje to, co SEčko umí. Ačkoliv telefon nepoužívám až tak často, tak jej jednou v měsíci musím mít u sebe celý týden non-stop, neb držím službu a musím být neustále dostupný. Žiju dost aktivně, jsem hodně času venku, poslední SEčko jsem utopil v přehradě... proto nechci a nekoupím nic většího, ani o moc dražšího, než co jsem měl. Zjistil jsem, že na imobily.eu ho stále mají a prezentují jako nový, byť jde zjevně o import bůhví z jakého trhu. Nerad nakupuju takhle, ale je to zřejmě jediná cesta, vedoucí k novému kusu.
🙂 píše:
Posledni nove kusy jsi mohl sehnat do prelomu 2018/2019. Oficialni ukonceni prodeju byl rijen 2018.Jeste v lednu 19 meli nektere mensi eshopy par kusu skladem.
k007: SE2020 ma velikost 1st gen? 😂
No proto mi přijde zvláštní, odkud se ty nové kousky na imobily.eu vlastně berou. Je mi jedno jestli jsou určené pro Indii, řeším jestli to náhodou není repase, protože tu jsem zkusil a byl jsem zklamaný. Hlavně neorigo displej byl tragedie. Razím heslo, že je lepší když člověka něco několikrát denně trochu potěší, třeba tím, že to jen správně funguje, než když ho to pořád tak trochu prudí. 🙂
Lukáš píše:
🙂 píše:
Posledni nove kusy jsi mohl sehnat do prelomu 2018/2019. Oficialni ukonceni prodeju byl rijen 2018.
Jeste v lednu 19 meli nektere mensi eshopy par kusu skladem.
k007: SE2020 ma velikost 1st gen? 😂
No proto mi přijde zvláštní, odkud se ty nové kousky na imobily.eu vlastně berou. Je mi jedno jestli jsou určené pro Indii, řeším jestli to náhodou není repase, protože tu jsem zkusil a byl jsem zklamaný. Hlavně neorigo displej byl tragedie. Razím heslo, že je lepší když člověka něco několikrát denně trochu potěší, třeba tím, že to jen správně funguje, než když ho to pořád tak trochu prudí. 🙂
Nevim odkud je berou, ale jak jsem napsal, globalni prodej skoncil v rijnu 2018. V lednu 2019 se jeste par kousku na ceskych eshopech naslo, ale to bylo vazne jen par kousku jako zbytek.
za tu jejich cenu koupim 2 bazaru + 3 na ND 😀
ja to naprosto chapu
taky nepotrebuju PRO model
nejsem youtuber, infuencer ani zavislej na socialnich sitich 😀
jen lepsi dotak bych uzil, alespon dualniale prece jen se obcas objevi funkce jako apple pay, nebo kdyz s iOS7 prislo na iphone5 podpora LTE byt jen na 1800MHz
funkce stareho SE mi vyhovuji a staci
ale i tak za chvili skonci podpora software, podpora aplikaci...SE mam pres 3roky, presel jsem z 5tky, tu jsem mel 4roky, predtim 3gs a uplne prvni 3g nekdy v 2009
tim chci jen rict, ze koupit ted "novej" telefon, kde brzo skonci podpora neni upne idealni do budoucna
uvidime co prinese iphone 12mini
k007 píše:
ja to naprosto chaputaky nepotrebuju PRO model
nejsem youtuber, infuencer ani zavislej na socialnich sitich 😀
jen lepsi dotak bych uzil, alespon dualni
ale prece jen se obcas objevi funkce jako apple pay, nebo kdyz s iOS7 prislo na iphone5 podpora LTE byt jen na 1800MHz
funkce stareho SE mi vyhovuji a staci
ale i tak za chvili skonci podpora software, podpora aplikaci...
SE mam pres 3roky, presel jsem z 5tky, tu jsem mel 4roky, predtim 3gs a uplne prvni 3g nekdy v 2009
tim chci jen rict, ze koupit ted "novej" telefon, kde brzo skonci podpora neni upne idealni do budoucna
uvidime co prinese iphone 12mini
Už jsem objednal, dle prodejce se jedná o výprodej ze skladů operátora v USA. Budu rozbalovat velmi podezíravě, ale snad je to tak, jak tvrdí, v opačném případě to prostě vrátím. Kdyby byla možnost vzít jiný, jinde, tak to udělám, ale ta jaksi není.
Ten argument s podporou beru, ale není to tak, že by s končící podporou všechno přestalo fungovat. Ty 2-3 roky, které mi může SEčko reálně vydržet, si s ním vystačím.