Dobrý den,
narazil jsem zde na dost špatných recenzí v podobném vláknu v jiném tématu, ale až po tom, co jsem již sám měl objednaný telefon iPhone 11 Pro 64 GB. Přišel mi zhruba za 3 dny.
Objednán byl telefon ve stavu "A" - jež prodejce na eshopu uvádní jako:
"Display bez škrábanců a vlásečnic, tělo telefonu v perfektním stavu, žádné či minimální známky používání přístroje. Příslušenství není součástí telefonu. Použitý iPhone defakto v zánovní stavu za lepší cenu."
K mému překvapení telefon opravdu přišel v ještě lepším stavu, než jsem čekal. Baterie měla 100% kondici a telefon vypadá jako nový. Neměl absolutně známky používání. Jediné, co je u použitých telefonů na Buyiphone taková malá nevýhoda, je přikoupení příslušenství...i tak ale telefon 11 Pro 64 GB vyšel o cca 4000 Kč levněji než komplet nový telefon na alze.
Chci se vás zeptat, jaké zkušenosti máte s tímto prodejcem vy? Podle recenzí to vypadalo na příšerný obchod, ale po tom, co mi telefon přišel, jsem byl velmi mile překvapen. Funguje již pár týdnů, kondice baterie je stále 100% a běží naprosto skvěle. Jakou máte zkušenost vy...? Recenze v minulých příspěvcích mi přijdou naprosto přehnané.