J.K. píše:
Zdravimpodle me zkusenosti s BuyiPhone.cz
jsou to vydridusi!!
zrovinka v Praze na podebratskej kde jsou to
pitomci, setkal jsem se s tim ze tam jeden z nich ani neumel poradne pocitat.
Ja jsem tam koupil jednou jedinkrat telefon a uz nikdy vic bych nekoupil od nich ani iPhone prvni generace
protoze prisuzovani stavu v jakem tam ty mobyli maji je predrazeny.
Po prvnich par dnech u toho modelu tedy iPhone Xs me strasne chrcwl reproduktor ktery jsem musel dat opravit.
Po Dvou tydnech mi nesmislne klesla baterka z 91 na 88% a to jsem ho nabijel tak aby mi to vydrzelo co nejdele.
Nevite zda v BuyiPhone.cz schvalne nevymenuji baterie, tedy z mobilu vyndaji dobrou a daj tam spatnou?
Dobrý den anonyme,
co myslíte tím, že jeden z našich kolegů neuměl počítat? Můžete upřesnit, když už tady šíříte pomluvy?
Telefony jsou předražené? Přijďte se podívat na prodejnu, v jakých stavech máme například modely X/Xs nebo 11 Pro. Technicky to jsou nové telefony se 100% kapacitou ORIGINÁLNÍ baterie, které jsou o X tisíc levnější, než kdekoli jinde. Těžko budete ve stejné kvalitě hledat konkurenci, co se týče poměru ceny a kvality produktů.
Mohu vás ujistit, že by byl ekonomický nesmysl pro naši firmu, jak řikáte, "schválně" vyndavat baterie a měnit je za špatné. Zamyslete se, prosím, nad sebou a svými nepravdivými výroky.