ahoj, chcela by som vas poprosit o radu, uz asi dva mesiace pouzivam novy iphone ale chcela by som si preniest uz len fotky zo stareho. fotky neboli zalohovane, ako to viem spravit teraz? dakujem za kazdu radu 🙂
pokud tech fotek neni moc tak airdrop, pokud jich mas cca 5-8k tak jednoznacne pres pc s itunes nebo mac. ze stareho stahnout a do noveho nasosat. btw pokud mas chut tak fotky na cloudu jsou za par korun, ale zase ta pocatecni synchronizace je naprd pomala a 8k fotek to uploaduje skoro celou noc.
takze pokud jsi si jista ze se nespletes tak airdrop lze resit i u vetsiho mnozstvi polozek. ale i airdrop ma omezeni, tak HEIC fotky muzes posilat je podle velikosti. obecne vyzkouset jestli da 20,30 nebo 50 polozek najednouahoj, no skusila som vcera ten airdrop aj mi to pekne islo no po presunuti cca 200-300 fotiek mi vypisalo ze to zlyhalo ze mi to uklada do icloud drive to vobec neviem kde mi ulozilo, nala som tych fotiek cca 3000 zredukovalo som ich na 800. uz sa to nebude dat cez airdrop?
no, pokud máš pořád ten starý telefon, tak nejjednodušší je přes iTunes synchronizovat do počítače fotky ze starého telefonu, pak připojit nový telefon a přenést je do něj. Ale úplně nejsnazší je, pokud máš free icloud plný, tak si na 1 měsíc zaplatit 50 GB iCloud (25 Kč ?), fotky ze starého telefonu do iCloudu synchronizovat a pak jen sesynchronizovat fotky nového telefonu s icloudem a je to. Udělá se to přes noc. Airdrop je na tohle "vopruz".