Dobrý den všem, uvažuji si udělat na narozeniny radost, protože už dlouho přemýšlím o novém iPhone. Čekal jsem co přinese SE , ale nic moc. Nový telefon už potřebuji ,ale nechci litovat,když si koupím iPhone 11, že za pár měsíců přijde něco lepšího. Přecházím z iPhone 6 a proto asi nepoznám rozdíl mezi A13 a A14 nebo kvalitnějším displejem. Jsem normální uživatel na sociální síťě nebo občas hry. Mám tedy přejít na iPhone 11 nebo ač nerad počkat dle vašeho doporučení.
Ahoj, pokud ti mohu doporučit, tak bych šel do Xs, které se teď dá sehnat za dobrou cenu. A pokud jsi normální uživatel, tak budeš z něho přímo nadšený. Je to prémiový telefon a pro mě je osobně lepší než 11. A12 má pořád co nabídnout a z displeje budeš nadšený. Pokud bys ale nechtěl Xs, takbych jinak klidně šel do té 11. 🙂
XS a 11 pro jsou podobne, jen 11 ma vetsi vydrz, lepsi kameru. Nicmene pokud nespechas tak bych si pockat na 12 a pokud se nebude libi tak bych sel do 11 pro, jelikoz po predstaveni cena 11 pro pujde dolu.
Apple píše:
XS a 11 pro jsou podobne, jen 11 ma vetsi vydrz, lepsi kameru. Nicmene pokud nespechas tak bych si pockat na 12 a pokud se nebude libi tak bych sel do 11 pro, jelikoz po predstaveni cena 11 pro pujde dolu.Pravděpodobnější scénář je, že po uvedení iP 12 Pro, Apple 11 Pro zařízne - viz https://www.letemsvetemapplem.eu/2020/08/25/tyto-iphony-bude-apple-prodavat-po-predstaveni-iphonu-12/
To urcite, ale u alzy a podobnych urcite budou nez je vyprodaj.
Njaväčšie výpredaje "zaříznutých" modelov budú v apríli/máji na budúci rok - potom sa vypredajú a ostané iba zopár kúskov na rôznych eshopoch ale už za vyššiu cenu.
Predpokladám teda, že na Black Friday pôjdu hlavne 11 Pro a XR - keďže treba vyprázdniť sklady a rovnako potom aj v tom Apríli.