Ahoj, potřebuji poradit jestli pořídit Iphone 11 nebo XS. Na ceně moc nezáleží. Přecházím z androidu.
A proc prechazis? Jestli prechazis z nejake vlajky androidu a cekas nejaky zazrak, necekej. Vsechno je jinak, casto narazis na nesmyslna omezeni atd. Ve finale si moc nepomuzes. 😉
Ano Petře určitě dobrá volba.
Byl jsem na to stejně, řadu let Samsung Note a momentálně Xs Max 🙂Jak píše Longr, určitě dobrá volba. Navíc na Alze je teď za slušnou cenu, možná bych bral i 512 GB je tam cenový rozdíl 1000 Kč mrkni. 🙂
https://www.alza.cz/levne-iphone-xs-max/18867201.htm#f&cst=null&cud=0&pg=1&pn=2&prod=&sc=714
Jednoznačně na XS, OLED je OLED. Měl jsem XS Maxe a za mě suprový telefon, na který nedám dopustit. 11ka není špatná, ale nesmíš jí srovnávat s X, XS nebo 11 Pro. Když dáš vedle sebe OLED a LCD, tak rozdíl uvidíš okamžitě. Nemyslím si, že by šlo i tak o rozlišení na 11 ale za mě jsou největším problémem barvy, kdy černá na LCD prostě není černá. Měl jsem XS Maxe, ale z rodinných důvodů jsem ho posunul dál v rodině a teď mám přechodně zpátky 8 Plus, než koupím pravděpodobně 11 Pro a ten rozdíl v displejích je razantní.
Petr píše:
adame myslel jsem rozdíl note 9 vs xs maxAha, promiň Petře, tak s tím nemohu sloužit. Posledního Androida jsem měl naposledy před 5 lety a to Samsung Galaxy S4 mini. 😀
sorry, ale menit note 9 za xs je hloupost, totalni, ale.jsou to tvoje penize 😉