Ahoj,
mám otázku, rozhodla jsem se vyměnit svoje jablíčko za lepší,ale nevím jak velké úložiště pořídit. Aktuálně mám 64ku (Iphone 8), ale mám strach,že u 11 Pro Max mi nebude stačit. Co s myslíte? Máte ho někdo, jak vám vyhovuje paměť? Děkuji hezký den
Osobně používám iPhone hlavně na fotky, aplikace mi nezabírají nic moc, hudbu v telefonu nemám a i tak jsem rád, že mám 256GB. Pokud nejsou peníze problém, jednoznačně sáhni po 256
iPhone X 64gb 🙂 397 skladeb , 49 videí, 1951 fotografii , 29 aplikací a volné místo 30gb 🙂
Ano budu přemýšlet nad větší kapacitou úložiště ale až tak za cca 5-10 let ? 😛
Po delším přemýšlení jsem koupil 11PRO 64GB, měl jsem doteď iP8 s 64 a v pohodě dostačoval pro mé potřeby focení a natáčení. Mám vše synchronizované na OneDrive tak nepotřebuji v telefonu fotky za X let a občas to promáznu. Vyšší kapacita by samozřejmě nevadila, ale kombinace mého rozčarování z principu toho příplatku cca 5000 za větší kapacitu (navíc vynechané schválně 128GB varianty) a vzhledem k tomu jak to mám takhle vyřešeno, nedám za stejný telefon o 5000 víc.
256 GB a nebudete muset vůbec nic řešit, promazávat a dělal další "harakiri", aby jste si uvoslnila místo třeba na film, hudbu atd. Jsou -li na to peníze, není nejmenších pochyb přistupovat na kompromis.