Můj syn (13let) chce k Vánocům iPhone 11. Má otázka zní má to smysl pro něj? Byl by to pro něj 1. iPhone. Děkuji za odpovědi
Nevím jak jste na tom s penězi, ale na jeho věk mi to přijde jako vyhazování peněz, koupil bych mu nespíš něco na obouchání jako iPhone 8 a to jen z toho důvodu, že má v tomto věku nejspíš jestě menší ruce a velký a těžký telefon by mu padal. Nevím co měl za telefon před tím, ale tou osmičkou bych vyzkoušel jak se o to dokáže starat.
To je snad na rodiči ne? Pokud si ho zaslouží a finančně to rodina nijak nepocítí, proč ne. Ale řeknu jedno, zbytečnej pro něj rozhodně bude.
Samozřejmě, že je to na rodiči, ale rodič se zde ptá na názory ostatních, tak jsem napsal svůj názor.
Rozhodne to bude zbytočné. Ako písal kolega, kúpil by som mu nejakú staršiu mašinu, 8 a 7. Stále sú to spoľahlivé telefóny so slušným výkonom. Ale ak to finančne nepocítite, tak kľudne. Ak áno a napriek tomu to chcete, tak skúste pozrieť tu https://www.kodino.com/sk/obchod/istyle/. Majú zaujímavé cenové ponuky.