Zdravím, prosím potřeboval bych pomoc. Chci si koupit nějaké zařízení - na psaní poznámek, sledování videí a brouzdání po netu, ale nevím, jestli se mi opravdu vyplatí jít do Macbooku air díky té ceně, a tak přemýšlím o iPadu mini 4, který je o 10000 czk levnější. Co si o tom myslíte vy? Je iPad mini 4 pro psaní poznámek z hodin na střední škole dostačující?
taky se mi nechce kupovat ted iPad mini 4 kdyz ho ted o prazdninach moc nevyužiju a kdyz po prazdninach by mohl vyjít nový.. co myslíte, kdy Apple by mohl představit iPad mini 5 a s jakými funkcemi?
Na vyššie spomenuté je asi iPad lepší.. Ale skor by som si kúpil MacBook ako iPad 🙂 mal som MacBook Pro, chcel som že iPad do školy atď a na používanie na hudbu, filmy, hry, poznámky, net, YouTube.. Ale 90% času som chytil rovno MacBook.. iPad som už predal, nemal pre mňa taký význam ako som myslel že by mohol mať 🙂
s macbookem udelas samozrejme vic. hlavne muzes obsah vytvaret v ruznych programech, mas k dispozici klasicky prohlizec, ...
ipad je dobry pro konzumaci obsahu - video, web,... i poznamky se daji zapisovat, ale neni to tak komfortni, jako napr. psat na klavesnici
vyzkousej si, jak se ti na ipadu mini bude psat i delsi texty!
Za mě macbook. iPad je super, ale nikdy na něm neuděláš prezentaci, nebo nenapíšeš text rychleji, než na macu.
Určitě Macbook. Do školy stačí i 11" Air. Je to pohodlnější ve všech ohledech 🙂