Chtěl bych se zeptat, kde plánujete koupi svého iPhone X? Na apple.cz nebo u některého z Apple Premium Reseller? Dle prognóz jich bude velmi málo.... Vyplatí se čekat na některého z APR prodejců nebo radši rovnou předobjednat na apple.cz? Kde myslíte, že bude větší šance jej 3.11. mít? Díky za názory, případně i zkušenosti z loňských roků...
- 11.? Dobrý vtip 😀
Myslíš roku 2018 😀
Pokud si ho hodláš předobjednat až teď, tak počítej s lednem, spíš únorem roku 2018. Já si takhle loni objednával Apple Watch Nike+ a po víc jak měsíci čekání od Applu jsem je nakoupil u APR a byly poslední...
Radši bych si je předobjednal u APR, je s nimi lehčí vyjednávání o reklamacích 🙂
Já mám v plánu být v 9:01 na aplikaci Apple Store a budu doufat ve štěstí 🙂 nevím jak bych vydržela na něj čekat déle než 14 dní 🙂
petrŠ píše:
Přesně jak píše Filip7. Tohle mi řekli i v prodejnách apple v Praze. Do konce roku v ČR nebude.Takže ne jenom to že za něj budeme o proti jinejm platit 30 k ale za tu zkurvenou cenovku se vlastně ani letos nedočkáme . Noo moc pěkný . S tím ať jde fakt Apple do prdele
Osobně mám predobjednavku na istyle ( v den představení iphone X to ještě byla předobjednávka, teď už je to rezervace), jinak pro jistotu zkusím ještě jiného APR a asi i Apple.cz, abych co nejvíce zvýšil šance 😀
Jinak pořád nerozumím tomu pesimismu a zprávám, že se tu neobjeví dříve, jak v lednu, to mi přijde jako hovadina, nikdo z APR nemůže s určitostí vědět, jestli iPhone X opravdu přijde, nebo nepřijde a rozhodně to nebude vědět prodejce na prodejně, omg., resp. Teď už to možná vědí, nicméně ani jeden z APR prodejců, kterých jsem se ptal (celkem 3, včetně Alzy!!) ani jednou nezmínil, že první dodávku čekají až lednu ( a opravdu jsem se neptal lidi na prodejně, kteří o tomhle neví opravdu vůbec nic..) Tyhle vaše zprávy o tom, jak dojde až za tři měsíce bych do 3. Listopadu zakázal, než budou informace jistý 😀 resp. Jistý informace čekám už v době predobjednavek, takže příští týden..
No vida, už je tu dokonce článek o tom, jak by měl apple uspokojit všechny predobjednavky do konce roku. Hlavně že máte jistě informace o tom, jak k nám přijde až v lednu... 🙄
petrŠ píše:
Super. Už mám tři kousky objednané.Odkud?
Já jsem myslel, že jsou předobjednávky až 27. října.
to jsem zkousel, objednal jsem si ho, prej ho budou mit do 7 dni a ted kdyz jsem se koukal, tak ho smazali z nabidky, nemel bys jeste nejakej navrh?
Capricho - taky bych se koukl u nas je kramek s vybehlyma vecima na Jawa - Cz.Jestli ti nebude vadit,ze to neni origo Honda?Vita
- 11.? Dobrý vtip 😀