Zdravím, Mám dotaz. Stačí iPhone 6S s 16GB úložištěm? Platím si 50GB iCloud na fotky a tak si myslím že by neměl být zas tak velký problém když bych všechny fotky měl na iCloudu. Mám 5GB hudby ve spotify + základní sociální sítě. Děkuji za odpovědi
Dost taky záleží jak moc fotíš a nahráváš videa a v jakém rozlišení. Já mám 64gb a iCloud základ 5gb. Už dvakrát jsem musel fotky s videi na jiné úložiště. Je pravda, že jsem natáčel ve 4K atd. Jinak 64gb naprosto pro mě dostačující, což ty máš s icloudem taky.
Twisi píše:
Dost taky záleží jak moc fotíš a nahráváš videa a v jakém rozlišení. Já mám 64gb a iCloud základ 5gb. Už dvakrát jsem musel fotky s videi na jiné úložiště. Je pravda, že jsem natáčel ve 4K atd. Jinak 64gb naprosto pro mě dostačující, což ty máš s icloudem taky.Děkuji za odpověď. Fotím dost a chtěl bych v plném rozlišení. U videa asi jen FullHD, protože nemám kde to skvělé 4K přehrát. Tím pádem by to mělo být dostačující.
Ahoj, mám iphone 7 32gb v zařízení mám 500 skladeb, 5 videí, 516 fotek, 33 aplikací a k dispozici ještě 16,5gb paměti 🙂 Využívám Apple music , a na icloudu mám základních 5gb ale nemám problém s tím si v budoucnu platit za icloud 🙂 V budoucnu kdybych si měl koupit novej iphone tak zvolím větší pamět (ne z důvodu že by mi 32gb nestačilo ale z důvodu že větší pamět se lépe prodává ).
Já přešel z 64gb na 16 a dle mého názoru je to v době už nedostačující.