Ahoj. Jsem majitelem telefonu iphone SE a delsi dobu jiz uvazuji o koupi apple watch, konkretne 3 serie . Zajímá me nazor odborniku zda se jeste do takovycch hodinek vyplati investovat. Z hlediska podpory tohoto typu od Apple apod. Vykonostne by mi stacili. chtel bych spise verzi nike+ ale s funkcemi co nabizi si vystacim a nepotrebuji nejnovejsi model. Ma to cenu ? i vzhledem k blizicimu novemu modelu řady 6? Diky za nazory
určitě, jděte směle do toho😄 já mám ještě iwatch 2 gen a jsem za ně rád... funkce mi stačí upřímně moc rozdílů mezi iwatch 2/3 není iwatch 3 gen má vlastně o proti gen 2 výškoměr (barometr) toď vše...
AW 3 jsou OK. 4a5 se lisi jen vetsim displejem s podporou hezcich ciferniku, haptickou odezvou korunky, detekci padu pro starsi osoby a ekg. (detekci hluku nepovazuju za vlastnost ale kravinu)
Bezne pouzivane funkce jsou stejne (volani pres wifi, hlasove odpovidani na zpravy, ovladani hlasitosti sluchatek, Siri mluví, Záznamník zvuku, vysílačka, fitness funkce a aktivity, barometr)pokud chcete investovat v tomto mesici, tak ano. pokud vydrzite pul roku, tak ne. obecne bych se na aw3 vykaslal a zkusil nekde sehnat aw4