Dobrý večer, jsem s tímhle přístrojem a systémem poprvé v životě pár hodin. Stáhnul jsem si na Steamu hru s co nejmenší velikostí na zkoušku,ale jak jsem se dočetl je fajn mít všechny aplikace atd. nějak pohromadě se snadným přístupem. Tak jsem se vydal hledat cestu k Steam složce pro přesunutí hry jen tak ale nelze? Tak jsem si dal vlastnosti hry na Steamu a otevřel cestu k souboru. Ta je -> Moje zařízení>Disk>Uživatelé>Knihovna>Application support>Steam>... ale hledání cesty přes "Finder" -> Moje zař. >Disk>Knihovna>App. Support>Steam už tu není. Celkově při 1 cestě potkávám o hodně více složek a souborů. V čem je chyba? Tamtím způsobem to jde ale jinak mi to hru nenajde ani přes spotlight. Něco v nastavení nebo moje chyba? Opravdu netuším,děkuji za pomoc.
Na nejaký přehazování aplikací bych se vykašlal. Mac si to dělá sám a funguje to. Pokud jde ta hra spustit tak bych do toho nerejpal.
Podľa mňa si prvú cestu napísal zle, každopádne sa takéto veci ukladajú do Application Support mimo užívateľovho bežného prístupu práve preto aby sa s tým nehral, to znamená, nehraj sa s tým a nič nekopíruj, to že máš mať všetko pohromade je blbosť.
Ak by si predsa chcel vyhľadať manuálne zložku, kde je hra uložená, musíš postupovať trochu inak a celý háčik je práve v tom, že táto library je pred užívateľom skrytá:
–> Finder
–> Go (je to položka v menubare – to je ten bar hore kde máš Finder File Edit View Go <– toto je tvoja položka...)
–> stlač a podrž klávesu alt a zobrazí sa schovaná Library
–> klikneš na zobrazenú Library a postupuješ podľa ľubovoľnej cesty (application support napr), už v tejto zložke nájdeš viacej položiek ako keď ideš klasicky cez užívateľa.