Zdravím, od doby co jsem nainstaloval Sierru, mám problém s tím, že mi Safari (ale zkoušel jsem to i na chromu) nechce načítat CSS. Dělá to ale pouze u stránky školy, nebo spíš v systému pro žáky, u žádné jiné stránky mi to zatím nedělá. A jelikož tam jsou veškeré důležité informace, tak je to docela blbé. Podotýkám že u předchozí verze Mac OS problém nebyl. A když jsem tu stránku zkusil rozběhnout na iPhonu, kde mám iOS 10, tak je to úplně to samé. Zkoušel jsem to i na Windowsech a tam to jede v pohodě. Předem děkuji za jakékoliv rady.
Nemůže být problém s certifikátem? Ale nějak se mi nezdá, že by to mělo mít souvislost s novým systémem, i s iOS 10. Na Win to jede vkterém prohlížeči?
Na win jsem to zkoušel přes chrome, tam to šlape vpohodě, a hlavně nikdo z mých známých (všichni jedou na winech) si nestěžoval, že by s tímto měl problém... jen jeden kámoš co studuje stejnou školu má maca, a má úplně stejný problém (taky Sierra) ... tak nevím 😀 a problém s certifikátem? nějak přesně nevím jak to myslíš, každopádně žádny certifikát se při přístupu na stránku do prohlížeče nevkládá, jen ID a heslo 🙂
Solved - Avast mi blokoval ty certifikáty nebo tak něco 😀
Okamžite odinštalovať antivírusové programy, na MacBooku nemajú absolútne žiaden zmysel!
Riešilo sa to pred 10 rokmi, pred 5 a rieši sa to aj dnes a vždy platí a nakoniec každý zistí, že tie antivíri macu viac škodia ako pomôžu, Mac má ochranu dobrú aj bez nich a navyše je Unix.