Zavřít reklamu
  • Autofill hesel / MacOs 15.0.1 / Safari #54985

Ahoj,

řešili jste někdo po upgradu na MacOS 15 Sequoia problém s vyplňováním hesel v Safari? Z nastavení Safari úplně zmizel tab "Uložená hesla", ta se přesunula do Password Manageru (možná tam byla i předtím, nevím).

Každopádně, pokud jsem na webu, kde jsem měl uložené heslo, a to heslo je i nadále uložené v Password manageru, prohlížeč mi po kliknutí do username inputu nenabídne možnosti uložených usernamů/hesel (které jsem autorizoval pomocí TouchID), ale nenabídne nic.

Jako možnost vidím do Password manageru, najít si username a heslo a obě potupně do formuláře zkopírovat. UX nula, časově násobně náročnější než dříve.

Asi dělám něco špatně, takže poprosím o radu,

Jak donutit Safari, aby v login formulářích našeptávalo uložené hodnoty pro daný web a po výběru správného loginu jsem jen pomocí TouchID doplnil heslo? Tak jako dříve?

Děkuji.

Autofill hesel / MacOs 15.0.1 / Safari #55001

Ano, na některých stranách se to děje, ze se nezobrazuje uložené heslo, ale po kliknutí do toho pole zadám “vložit data” “hesla” a pokračuju jako dřív. Netřeba ručně kopírovat. A protože se to děje jen někde tak se domnívám že to je špatně napsané html. Resp že formulář není správně přiřazeny jako heslo.

Odpověď na: Autofill hesel / MacOs 15.0.1 / Safari

celý text

.